Nincs engedélyezve a javascript.
Szerelem
Olvastam
Kedvenc könyvem

Szerelem

Válogatott idézetek

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 500 helyett
1 875 Ft
25 %
A szerelem az élet lényege. Ez a gyönyörűen illusztrált, inspiráló kötet a szerelemről oszt meg gondolatokat napjaink egyik legkedveltebb szerzőjétől. Catalina Estrada nemzetközileg elismert illusztrátorként sem felejtette el kolumbiai gyökereit. Munkáiban, erőteljes színhasználatában ma is jelen van ugyanez a csodával teli rajongás.
Leírás a könyvről

A szerelem az élet lényege. Ez a gyönyörűen illusztrált, inspiráló kötet a szerelemről oszt meg gondolatokat napjaink egyik legkedveltebb szerzőjétől. Paulo Coelho Rio de Janeiróban született 1947-ben. Az alkimista, a Veronika meg akar halni, a Tizenegy perc és számos egyéb nemzetközi bestseller szerzője.

Könyvei, melyeket 68 nyelvre fordítottak le, társadalmi és kulturális párbeszédet is gerjesztenek. Az általa érintett témák, eszmék és filozófiák sok olvasó vágyát teljesítik be, olyanokét, akik a saját útjukat és a világ újfajta megértését keresik.

Catalina Estrada már gyerekként ráeszmélt szülőhazája, Kolumbia vibráló és buja természetére. Jelenleg Barcelonában él, de nemzetközileg elismert illusztrátorként sem felejtette el a gyökereit. Munkáiban, erőteljes színhasználatában ma is jelen van ugyanez a csodával teli rajongás.

Adatok
Raktári kód:
702020
ISBN:
9632970936
EAN:
9789632970936
Eredeti megnevezés:
Amor
Megjelenés:
2009.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám:
128
Méret [mm]:
119 x 187 x 15
Tömeg [g]:
240
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Kereséseid alapján neked ajánljuk