Nincs engedélyezve a javascript.
Ali és Ramazan
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 790 helyett
2 093 Ft
-25 %
Ali és Ramazan című, megrendítő, mégis lebilincselő regénye igaz történeten alapul, és két fiú életét követi nyomon, akik ugyanabban az isztambuli árvaházban nőnek föl. Megismerkedésük pillanatától fogva különleges kapcsolat fűzi őket össze, és nemcsak egymás számára könnyítik meg az életet, de a lehetőségekhez képest az árvaházban vegetáló többi gyerek mindennapjaiba is vidámságot csempésznek.
Leírás a könyvről

Két fiú, akiket egymásnak teremtett a sors - és mégsem tudták megvédeni egymást.

Perihan Magden (1960) az egyik legnépszerűbb írónő Törökországban és külföldön, a kortárs török irodalom egyik legkülönösebb és legtehetségesebb alakja, akinek műveit tizennyolc nyelvre fordították le.

Ali és Ramazan című, megrendítő, mégis lebilincselő regénye igaz történeten alapul, és két fiú életét követi nyomon, akik ugyanabban az isztambuli árvaházban nőnek föl. Megismerkedésük pillanatától fogva különleges kapcsolat fűzi őket össze, és nemcsak egymás számára könnyítik meg az életet, de a lehetőségekhez képest az árvaházban vegetáló többi gyerek mindennapjaiba is vidámságot csempésznek. Ramazannak jó humora van, ő a bohóc, és szépsége miatt az igazgató kivételezett helyzetet élvező kedvence. Nagykorúságukat elérve azonban a fiúk egyik napról a másikra kikerülnek Isztambul utcáira, ahol egymáson kívül senki másra nem számíthatnak. Ebben a könyörtelen, elutasító világban mindketten tragikus következményekkel járó döntéseket hoznak...Fordította: Tasnádi EditOlvasson bele: Részlet a könyvből

Adatok
Raktári kód:
743717
ISBN:
9630797184
EAN:
9789630797184
Eredeti megnevezés:
Ali ile Ramazan
Megjelenés:
2015.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
196
Méret [mm]:
121 x 199 x 16
Tömeg [g]:
200
Hozzászólások