Nincs engedélyezve a javascript.
Angol-magyar
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szeretnék értesítést kapni, ha ismét rendelhető

Angol-magyar

Banki és pénzügyi szavak, fogalmak szótára

Jelenleg nem rendelhető
1 605 helyett
1 364 Ft
15 %
E szótár az üzleti, pénz- és gazdasági világunk alapszavait és kifejezéseit tartalmazza. Figyelembe vettük az elmúlt pár év felgyorsult változásainak eredményeképpen újabb jelentésekkel előforduló szakkifejezéseket, és céltudatosan válogattuk a leggyakrab­ban használt rövidítéseket és mozaikszavakat.
Leírás a könyvről

E szótár az üzleti, pénz- és gazdasági világunk alapszavait és kifejezéseit tartalmazza. Figyelembe vettük az elmúlt pár év felgyorsult változásainak eredményeképpen újabb jelentésekkel előforduló szakkifejezéseket, és céltudatosan válogattuk a leggyakrab­ban használt rövidítéseket és mozaikszavakat. Az elkészült anyag segítséget nyújt a különböző nyelvi szinten állóknak, akik a felsorolt témák szaknyelvét szeretnék el­sajátítani és fejleszteni. A szótár közli a címszavak szófaját és az alapszavak legfon­tosabb ragos alakjait is.
Nem szabad elfeledkeznünk arról a tényről, hogy a szaknyelvek is dinamikusan vál­toznak, és egyetlen szótár sem lehet teljes.
E munka nem jöhetett volna létre az SZTE Juhász Gyula Pedagógusképző Kar anyagi és szakmai támogatása, valamint ifj. Thékes István kollégámmal több hónapon keresztül folytatott közös kutatás és gondolkodás nélkül.
Németh Anikó

Adatok
Raktári kód:
719301
ISBN:
9789639927346
EAN:
9789639927346
Megjelenés:
2011.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
64
Méret [mm]:
164 x 234 x 3
Tömeg [g]:
120
Hozzászólások