Nincs engedélyezve a javascript.
Az éjszakai kertész
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szeretnék értesítést kapni, ha ismét rendelhető

Az éjszakai kertész

Nyomozás egy démoni sorozatgyilkos után

Jelenleg nem rendelhető
1 999 helyett
1 499 Ft
25 %
Az áldozatot Eve Drake-nek hívták. Az év során még két másik, szegényebb környéken élő fekete tinédzsert gyilkoltak meg és helyeztek el hasonló módon a hétvégi kertekben, mindkettőt napkelte után nem sokkal találták meg. A fiatalokat fejbe lőtték, a végbelükben spermanyomokat találtak. A rendőrségen „éjszakai kertész”-nek nevezték el az elkövetőt...
Leírás a könyvről

Az áldozatot Eve Drake-nek hívták. Az év során még két másik, szegényebb környéken élő fekete tinédzsert gyilkoltak meg és helyeztek el hasonló módon a hétvégi kertekben, mindkettőt napkelte után nem sokkal találták meg. A fiatalokat fejbe lőtték, a végbelükben spermanyomokat találtak. Otto Williamsnek és Ava Simmonsnak hívták őket. Ahogy Otto és Ava, úgy Eve Drake keresztneve is olvasható visszafelé. A sajtó azonnal levonta a következtetést, és "a palindrom gyilkosságok"-ként emlegette az eseteket. A rendőrségen pedig "éjszakai kertész"-nek nevezték el az elkövetőt.

A lebilincselően izgalmas regény nemcsak fordulatokban bővelkedő krimi, hanem elgondolkodtató és megindító olvasmány is egyben. Elgondolkodtató, mert a mindannyiunkban meglévő előítéletekkel szembesít bennünket; és megindító, mert a gonoszság ellenére is létező emberségre hívja fel a figyelmet.

Adatok
Raktári kód:
147151
ISBN:
9632970424
EAN:
9789632970424
Eredeti megnevezés:
The Night Gardener
Megjelenés:
2009.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
344
Méret [mm]:
130 x 198 x 25
Tömeg [g]:
330
Hozzászólások
 
Hasonló termékek