Nincs engedélyezve a javascript.
Az elveszett fiú
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 990 helyett
2 793 Ft
-30 %
Sir Maxim West, a dúsgazdag angol üzletember, majdnem belehal egy rabló támadásába. A lábadozása alatt van ideje végiggondolni az életét - vajon hol tévedt el, miért lett ő az elveszett fiú? A könyv más kiadónál, más fordításban már megjelent Maxim és a nők címen.
Leírás a könyvről

Sir Maxim West, a dúsgazdag angol üzletember, majdnem belehal egy rabló támadásába. A lábadozása alatt van ideje végiggondolni az életét - vajon hol tévedt el, miért lett ő az elveszett fiú?

A harmincas évek Németországában született, a Westheim-bankház igazgatójának egy szem, imádott gyermekeként, de a nácizmus térhódítása tönkretette a szülők életét. Maximot Angliába menekítették, de ők nem élték túl a zsidóüldözést...

Az ötvenes években egyre nagyobb vagyona mellett egyetlen dologra vágyott: hogy feleségül vehesse a gyönyörű Anastasiát, a szőke fehérorosz lányt. De amikor végre létrejön a házasság, a munkamániája gyorsan kikezdi a boldogságukat, és végül el is válnak.

Második felesége, a szép színésznő meghal egy balesetben, a harmadik boldogtalanná teszi, barátnője teherbe ejteti magát, hiába nem akar több gyereket a férfi. Az élete reménytelenül összekuszálódik, és ekkor éri a lövés.

A kórházban egyszer arra tér magához, hogy ágya körül áll az első és a harmadik felesége, a szeretője, a lánya, és volt nevelőnője, a pótanyja, aki segített kimenteni őt a náci Németországból. Vajon melyikük találja meg az elveszett fiút, melyikük teremt otthont neki?A könyv más kiadónál, más fordításban már megjelent Maxim és a nők címen.Fordította: Urbán ErikaOlvasson bele: Részlet a könyvből

Adatok
Raktári kód:
736144
ISBN:
9630795609
EAN:
9789630795609
Eredeti megnevezés:
The Women in His Life
Megjelenés:
2014.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
640
Méret [mm]:
122 x 200 x 45
Tömeg [g]:
560
Hozzászólások