Nincs engedélyezve a javascript.
Az esküvői vendég
Elolvastam
Tetszik
Nem rendelhető
2 900 Ft
3+2
Carson McCullers kisregénye az örök témát, a magányt jeleníti meg nagy költői erővel. Szívszorítóan ábrázolja a kamaszok útkeresési kísérleteit, a vágyukat valami többre, jobbra, miközben észre sem veszik, mennyien élnek körülöttük hasonló vágyakkal.
Leírás a könyvről

A vendég Frankie Addams, az esküvő a bátyjáé. Frankie, a magányos tizenkét éves kamasz lány, arról ábrándozik, hogy az ifjú párral együtt megy a nászútjukra Alaszkába, hiszen a déli kisvárosban nem tartozik sehová. Anyja belehalt a szülésbe, apja értetlen, távoli figura, csak a család néger szolgálója, Berenice Sadie Brown és hatéves unokaöccse, John Henry West a bizalmasai.

F. Jasmine Addams, a majdnem felnőtt tizenkét éves kamasz lány, felfedezőútra indul a kisvárosban. Hátha így sikerül ismerősökre, barátokra szert tennie. Meg is ismerkedik egy katonával; bár nem érti pontosan, mit akar tőle a férfi, de végre nagylánynak érzi magát.

A kudarcba fulladt esküvői kitörési kísérlet után Frances Addams megbékél a kisvárossal, a helyzetével, sőt még egy barátnőt is talál. De nemcsak ő változott meg, hanem az élet is körülötte.Carson McCullers szívszorítóan ábrázolja a kamaszok útkeresési kísérleteit, a vágyukat valami többre, jobbra, miközben észre sem veszik, mennyien élnek körülöttük hasonló vágyakkal. Ez a kisregény is örök témáját, a magányt jeleníti meg nagy költői erővel.

Adatok
Raktári kód:
715039
ISBN:
9630792530
EAN:
9789630792530
Eredeti megnevezés:
The Member of the Wedding
Megjelenés:
2011.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött
Oldalszám:
196
Méret [mm]:
129 x 205 x 20
Tömeg [g]:
280
Hozzászólások