Nincs engedélyezve a javascript.
Baggage
Szállítás:
20-40 munkanap
Rendelhető
A megrendelt idegennyelvű könyvek teljesítése a külföldi partner aktuális készletétől függ. Amennyiben a külföldi partner nem rendelkezik készlettel a megrendelt könyv(ek)ből, a vásárlót e-mailben értesítjük a továbbiakról.
4 321.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
A lady checks her luggage for a train ride: a couch, a suitcase, a traveling bag, a picture, a basket, a hat-box, and a little dog.
Leírás a könyvről
A lady checks her luggage for a train ride: a couch, a suitcase, a traveling bag, a picture, a basket, a hat-box, and a little dog. Will they all make it to her destination? During the 1920s in Russia, many authors, poets, and talented visual artists worked with fervent dedication and the support of the government to create a new type of children’s literature, one that drew on both the aesthetic innovations of the period and contemporary social and political philosophy to inspire and stimulate young minds. This whimsical children’s picture book was one of several collaborations between Vladimir Lebedev and Samuil Marshak, many of which are now in the collection of The Museum of Modern Art. This volume reproduces the original book in size, shape, and layout, with new English translations. The dynamic graphic compositions and playful rhyming texts remain as compelling today as they were nearly a century ago.
Adatok
Raktári kód:
U08347
ISBN:
9780870708428
EAN:
9780870708428
Megjelenés:
2012.
Kötésmód:
Hardback
Oldalszám:
12
Tömeg [g]:
110
Hozzászólások