Nincs engedélyezve a javascript.
Bécsi Arany Biblia
Olvastam
Kedvenc könyvem

Bécsi Arany Biblia

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
585 000 helyett
299 000 Ft
-49 %
A 600 példányszámú limitált kiadásban megjelent Bécsi Arany Biblia minden példánya egyedi darab, rendkívül értékes, kézi kivitelezésű különlegesség. Fedezze fel a középkori könyvművészet minden értékét ebben az egyedülálló képes exkluzív Bibliában!
Leírás a könyvről

A 600 példányszámú limitált kiadásban megjelent Bécsi Arany Biblia minden példánya egyedi darab, rendkívül értékes, kézi kivitelezésű különlegesség.- Csaknem 300 középkori illusztráció reprodukciója minőségi papíron, aranynyomással

- Igényes kézi varrás

- Aranyozott lapélek mintával

- Exkluzív bőrkötés aranyozott veretekkel és aranyozott díszcsattal

- A teljes Ó- és Újszövetség

- A Káldi - Neovulgáta bibliafordítás szerintFedezze fel a középkori könyvművészet minden értékét ebben az egyedülálló képes exkluzív Bibliában!Ajánlás"Az úgynevezett Bécsi Biblia már több nyelven megjelent, így németül, csehül, szlovákul is, és minden alkalommal sikert aratott az olvasók körében. A cseh és a szlovák nyelvű változat pozsonyi kiadója most a Szent Jeromos Katolikus Bibliatársulat közreműködésével magyarul is közreadja ezt a reprezentatív kiadványt.

A jelen kötet mindenekelőtt az Ó- és Újszövetségi Szentírás teljes magyar fordítását tartalmazza, mégpedig azt a változatot, amely a Szent Jeromos Bibliatársulat kiadásában látott napvilágot a következő megjelöléssel: "A Káldi-féle szentírásfordítás nyelvében megújítva, javítva a Neovulgáta alapján".

De nem is a Szentírás szövege tekintetében egyedülálló a jelen kötet. Fő újdonsága az iparművészeti színvonalú tipográfia, a papír és a kötés igényes megválasztása, különösen pedig a gyönyörű, színes illusztrációk sokasága."Erdő Péter

bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsekBécsi Arany Biblia ismertető

Adatok
Raktári kód:
718692
ISBN:
8055125121
EAN:
9788055125121
Eredeti megnevezés:
Wiener Bilderbibel
Kötésmód:
bőrkötés
Oldalszám:
1070
Méret [mm]:
267 x 362 x 87
Tömeg [g]:
9780
Hozzászólások