Nincs engedélyezve a javascript.
Biliárdbiblia
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szeretnék értesítést kapni, ha ismét rendelhető
Jelenleg nem rendelhető
4 690 helyett
3 987 Ft
15 %
"Phil Capelle Biliárdbibliája a legátfogóbb könyv amit valaha a poolról kiadtak. Minden lökést tárgyal, ami csak az eszünkbe juthat. Jól érthetően, tisztán fogalmazott és illusztrált, óriási mennyiségű gyakorlati információt tartalmaz, hogy fejleszthessük és élvezzük játékunkat. Arra született, hogy tanulmányozzuk és használjuk.
Leírás a könyvről

"Phil Capelle Biliárdbibliája a legátfogóbb könyv amit valaha a poolról kiadtak. Minden lökést tárgyal, ami csak az eszünkbe juthat. Jól érthetően, tisztán fogalmazott és illusztrált, óriási mennyiségű gyakorlati információt tartalmaz, hogy fejleszthessük és élvezzük játékunkat. Arra született, hogy tanulmányozzuk és használjuk. Imádni fogod!" (Tom Shaw, Pool&Biliard Magazine)A könyv felépítése:

1. Az alapok. Tanuld meg a helyes test- és kéztartást, a megfelelő dákófogást, a pontos célzást és a kifogástalan lökést az asztal bármely pontjáról! Máris örökké élvezheted ezt a játékot.

2. A pozíciós játék. Fedezd fel, hogyan kell bűvölni a fehér golyót a véget nem érő sorozatokért! Ugye nem akarod ellenfeledet is az asztalhoz engedni? A pozíciós játék ismerete az a mesterfogás, amely megteremti a nagyszerű játékost.

3. A játékok. Ismerd meg titkait a világ két legnépszerűbb játékának - a nyolcas és kilences poolnak. Sajátítsd el a nyerő stratégiákat, amikkel legyőzhetetlen leszel!Hozd ki magadból a legtöbbet!

1) Fejleszd mentális képességeidet a maximumért!

2) Használd a kidolgozott edzéstervet a fejlődésért és a formában maradásért.

3) Versenyeznél is? Tippek és tanácsok a győzelemhez."Kétséget kizáróan az egyik legjobb biliárdkönyv. Kötelező olvasmány minden szintű biliárd rajongónak." (Allison Fischer, háromszoros világbajnok)

Adatok
Raktári kód:
147044
ISBN:
9638756596
EAN:
9789638756596
Eredeti megnevezés:
Play Your Best Pool / Secrets to Winning Eight Ball and NIne Ball
Megjelenés:
2009.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
480
Méret [mm]:
171 x 240 x 25
Tömeg [g]:
810
Hozzászólások
 
Hasonló termékek