Nincs engedélyezve a javascript.
Élelmiszeripari mérések
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szeretnék értesítést kapni, ha ismét rendelhető
Jelenleg nem rendelhető
400 helyett
340 Ft
15 %
A jegyzet megírásakor nem tekintettük célunknak az adott témakör részletes ismertetését ter­jedelmi okok miatt. A mélyebb, nagyobb mennyiségű ismeretek megszerzéséhez - a szükséges előismeretek mellett - a fejezetek végén található szakmai irodalmak tanulmányozását ajánl­juk.
A képzés oktatási célja
Leírás a könyvről

A jegyzet megírásakor nem tekintettük célunknak az adott témakör részletes ismertetését ter­jedelmi okok miatt. A mélyebb, nagyobb mennyiségű ismeretek megszerzéséhez - a szükséges előismeretek mellett - a fejezetek végén található szakmai irodalmak tanulmányozását ajánl­juk.

A képzés oktatási célja
Az élelmiszeripari technológiák folyamatos ellenőrzése olyan követelménnyé vált a mai vi­lágban, mely nélkül a szigorú szabványok által előírt minőségi termékek gazdaságos előállítá­sa szinte lehetetlen lenne. Ennek megvalósításához nélkülözhetetlenül fontos azon fizikai mennyiségek mérése, melyek az élelmiszeriparban a legjellemzőbbek. Az élelmiszeripari mérések című tantárgy célja tehát megismertetni a hallgatókkal az irányítá­si folyamat egyik fontos részműveletét az információszerzést, a mérést, illetve az adott téma­körhöz tartozó műszereket, berendezéseket.

Szakmai követelmény
A hallgatók ismerjék meg a méréstechnikai alapfogalmakat, alapvető villamos és nem villamos mennyiségek méréseinek elvét és mérőműszereit.
Azok a hallgatók, akik a képzésben részt vesznek, képessé válnak a technológiai folyamatot a legmegfelelőbb mérési módszerrel (eljárással) ellátni, összeilleszteni, az ehhez szükséges mű­szereket kiválasztani, illetve a berendezéseket szakszerűen kezelni, ellenőrizni és beállítani.

Adatok
Raktári kód:
718942
ISBN:
9634826334
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
46
Méret [mm]:
164 x 234 x 5
Tömeg [g]:
93
Hozzászólások