Nincs engedélyezve a javascript.
Fantomkommandó
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 699 helyett
1 619 Ft
-40 %
Miért kell ennyire titkolózni? Miért kell elrejteni az üzenetet? Biztos, hogy a felmerülő kérdések csak a jövőre vonatkoznak? A regényben megjelennek az amerikaiak, az oroszok, az argentinok, az angolok - és az olaj. Mi lehet a kapcsolat köztük? Meg lehet ezeket oldani? Ha igen, akkor azt ki tudja megtenni?
Leírás a könyvről

A szibériai és a moszkvai kormányzat között egyre feszültebb a viszony. Amikor Szibériában több állami és olajipari vezetőnek rejtélyes módon nyoma vész, a helyzet aggasztóvá válik. Moszkva fél, hogy Szibéria egy nap elzárja a vezetékeket, és megfosztja őt gazdag olajforrásaitól, így új lelőhelyek után kell néznie. Az Atlanti-óceán déli tájain, a Falkland-szigeteken találja meg a remélt kincset. Körmönfont taktikával ráveszi Argentínát, hogy szállja meg a brit fennhatóság alatt álló területet. Az olajkitermelési jogokért cserébe Oroszország titkos, ám annál hathatósabb segítséget nyújt: a térségbe vezényli legmodernebb atom-tengeralattjáróját, hogy az elsüllyessze a szigetek visszafoglalására érkező brit anyahajót.

Az Amerikai Egyesült Államok vezetését komolyan aggasztja a nemzetközi kalózkodásnak ez a kirívó példája - és nem utolsósorban az a tény, hogy az elfoglalt olajmezőkön a legnagyobb amerikai olajvállalatnak is jelentős érdekeltségei vannak. Morgan admirális, az elnök tanácsadója precíz tervet dolgoz ki. Végrehajtásához újra csatasorba állítják a tapasztalt elitkommandóst, Rick Hunter parancsnokot. Feladata, hogy lesújtson az argentin hadsereg támaszpontjaira, és káoszt teremtsen a Falkland-szigeteken.

A legendás Hunter küldetésének személyes célja is van. Angol sógora, aki az SAS kötelékeiben szolgál, osztagával csapdába esett Kelet-Falklandon. Argentin katonák ezrei vadásznak rájuk, miközben ők elveszítettek minden kapcsolatot a külvilággal...

Adatok
Raktári kód:
194903
ISBN:
9633704868
EAN:
9789633704868
Eredeti megnevezés:
Ghost Force
Megjelenés:
2007.
Kötésmód:
ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
400
Méret [mm]:
144 x 213 x 38
Tömeg [g]:
600
Hozzászólások