Nincs engedélyezve a javascript.
A gasztronauta
Olvastam
Kedvenc könyvem

A gasztronauta

Kalandozások az ételek világában romantikusoknak, merészeknek és bátraknak

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 699 helyett
2 024 Ft
-25 %
Ha kíváncsi rá, miként rendezzen bacchusi orgiát otthona kényelmében, hogyan készítsen popószendvicset, miként süssön disznót a föld alatt, vagy füstöljön lazacot egy fémdobozban, hogyan főzzön arannyal, miként készítse el a fatetűt, vagy éppen az érdekli, igaz-e, hogy a nagymamát nem lehet megtanítani tojást fújni... a
Leírás a könyvről

A gasztronauta az ételek őrült, csavaros, fenekestül felforgatott világába vezet minket. Szokatlan, extravagáns és bizarr kulináris élményekkel, meghökkentő tényekkel és látványos étkek receptjeivel van tele.

Ébren töltött időnk 16%-át mindannyian főzéssel és evéssel töltjük. Túl sok óra és perc ez ahhoz, hogy csupán kellemetlen kötelességnek tekintsük - miért ne változtathatnánk a főzést kalanddá? Pont ebben lesz segítségünkre e különös és csodálatos gasztronómiai izgalmakkal teli könyvecske.

Ha kíváncsi rá, miként rendezzen bacchusi orgiát otthona kényelmében, hogyan készítsen popószendvicset, miként süssön disznót a föld alatt, vagy füstöljön lazacot egy fémdobozban, hogyan főzzön arannyal, after shave-vel vagy anyatejjel, miként készítse el a fatetűt, a rénszarvast, a tengerimalacot, vagy éppen az érdekli, igaz-e, hogy a nagymamát nem lehet megtanítani tojást fújni... a válaszokat mind itt olvashatja.

Adatok
Raktári kód:
106866
ISBN:
9633706169
EAN:
9789633706169
Eredeti megnevezés:
Gastronaut
Megjelenés:
2008.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött, védőborítóval; ragasztott kötött védőborítóval
Oldalszám:
256
Méret [mm]:
125 x 190 x 20
Tömeg [g]:
600
Hozzászólások