Nincs engedélyezve a javascript.
A tudásmenedzsment emberi oldala
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szeretnék értesítést kapni, ha ismét rendelhető

A tudásmenedzsment emberi oldala

Jelenleg nem rendelhető
3 950 helyett
3 358 Ft
15 %
"A tudásmenedzsment nem teljesen új keletű menedzsment technika. A titok a rendszerszemléletben, a gondolkodásban, az értékrendben, a viselkedésben, az attitűdökben rejlik, mely egyre fontosabbá válik a globalizálódó világban és társadalmakban.
Leírás a könyvről

"A tudásmenedzsment nem teljesen új keletű menedzsment technika. A titok a rendszerszemléletben, a gondolkodásban, az értékrendben, a viselkedésben, az attitűdökben rejlik, mely egyre fontosabbá válik a globalizálódó világban és társadalmakban. A technikai megoldásokkal ellentétben, és/vagy azok mellett olyan értékek kerülnek előtérbe a vállalati gyakorlatban, mint a bizalom, az emberi megbízhatóság, az érzelmi intelligencia, a segítségnyújtás, a tudásátadás és megosztás, a kultúra, a motiváció, megbecsülés, stb. Ezek a fogalmak és a hozzájuk köthető módszertan az emberi erőforrás középpontba helyezését igényli. Az elmúlt évtizedek kutatásai és saját gyakorlati tapasztalatok indíttattak arra, hogy a felsorolt területeken megfogalmazott eredményeinket a tudásmenedzsment logikája és gondolkodásmódja értelmében összefoglalva bocsássuk az érdeklődők elé...

Ajánlom a könyvet minden olyan olvasónak, aki tanulja, tanítja, vagy a gyakorlatban foglalkozik a tudásmenedzsment rendszerek kialakításának lehetőségeivel, módszertanával, gondolkodásmódjával.A könyv fejezeteinek tanulmányozása a következő kérdések megválaszolását segíti:

Hogyan alapozható meg a szervezeti tudás, az emberi munkavégzést alapvetően meghatározó emberi munkavégzés megbízhatósága által? Milyen létjogosultsága van az erőforrás optimális elosztásának a megbízhatóság és tudásátadás szempontjából? Mit jelent csoportban dolgozni és miért fontos ez a szervezetek életében? Milyen környezetben valósul meg leginkább az egyéni, csoportos és szervezeti tanulás? Hogyan hat egymásra az egyén, a csoport és a szervezet? Hogyan működik a tanulószervezet, mi a jelentősége, hogyan alakítható ki, és milyen feltételek esetén működőképes? Mit jelent a tanulószervezetté válás változásának menedzselése, és hogyan érhető el ezáltal a tudásmenedzsment rendszerek működőképessége? Milyen vezetői stílusváltás, strukturális változás szükséges a fentieket megvalósítani képes szervezeti működéshez?Az olvasottak sikeres hasznosításához kívánok minden jót!" (A szerző)

Adatok
Raktári kód:
146993
ISBN:
9639493476
EAN:
9789639493476
Megjelenés:
2009.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
270
Méret [mm]:
196 x 291 x 15
Tömeg [g]:
650
Hozzászólások
 
Hasonló termékek