Nincs engedélyezve a javascript.
Gumikötél
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Utolsó darab!
2 500 Ft
3+2
Van olyan ember aki az államilag engedélyezett kábítószert vedeli, a másik belefagy a tőzsdébe, amaz meg munkamániás, lila fejjel szaval penészes jelszavakat na és az én szememben az se független ember, akit valamelyik vallás kalodája szorít. Más-más címke a börtönrácson. Ők szabják meg nekem, hogy mi a helyes?
Leírás a könyvről

Van olyan ember, aki nem csüng semmiféle gumikötélen, semmi se játszik vele, nincs jojó, az van, amit ő akar? Túrót! A legtöbb ember szerint csak a narkóst kell szánni. Az ilyen azzal áltatja magát, hogy ő semmihez sincs odaláncolva, hogy ő különb ennél a féregnél. Jó, dohányzik, tudja, hogy szaporítja magában a falánk sejteket, de nem teszi le, majd csak az oxigénsátorban.

Van, aki az államilag engedélyezett kábítószert vedeli, reszket, ha nem issza meg az adagját, förtelmesen büdös, rosszabb, mint a poloska, de ez rendben van, istenem, mindenki iszik, ő egy kicsit többet. A másik belefagy a tőzsdébe, mint légy a jégkockába, amaz meg munkamániás, minden reggel felgörgeti a hegy tetejére a kövét, vagy lila fejjel szaval penészes jelszavakat, és azzal kábítja magát, hogy mindezt a hazáért teszi, teljesen mindegy, hogy melyik oldal nyálát fröcsköli, idiótának tartom mindet, na és az én szememben az se független ember, akit valamelyik vallás kalodája szorít. Más-más címke a börtönrácson. Ők szabják meg nekem, hogy mi a helyes? Tőlük kérjek segítséget a szabaduláshoz? Röhögnöm kell.

Adatok
Raktári kód:
184112
ISBN:
9637416803
EAN:
9789637416804
Megjelenés:
2006.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám:
340
Méret [mm]:
131 x 188 x 24
Tömeg [g]:
340
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Kereséseid alapján neked ajánljuk