Nincs engedélyezve a javascript.
Játékos tanulás: Ki a legnagyobb?

Játékos tanulás: Ki a legnagyobb?

6-7 éveseknek

Fordító:
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
Újszerű antikvár könyv
Elérhető darabszám:
6
1 999.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
A Disney Indul a sulibusz foglalkoztatókönyvek kiváló segédeszközök gyermekünk képességeinek fejlesztéséhez. A mese, az interaktív matricák és a társasjátékok élvezetessé teszik a tanulást, és segítenek abban, hogy a kicsi magabiztosan mozogjon a számok világában.
Leírás a könyvről
A Disney Indul a sulibusz foglalkoztatókönyvek kiváló segédeszközök gyermekünk képességeinek fejlesztéséhez. A könyv olyan jól felépített feladatsorokat tartalmaz, melyek célja, hogy gyermekünk elsajátítsa a sikeres iskolai szereplés szempontjából rendkívül fontos alapkészségeket. A mese, az interaktív matricák és a társasjátékok élvezetessé teszik a tanulást, és segítenek abban, hogy a kicsi magabiztosan használja a mérőeszközöket.

A kisgeyerekek akkor boldogulnak jól a mérési fogalmak terén, ha tapasztalati úton ismerik meg azokat. Lehetőséget kell biztosítani számukra, hogy használhassák a tárgyak hosszát (hosszabb, rövidebb, magasabb, egyforma), űrtartalmát (több, mint, kevesebb, mint, ugyanannyi), tömegét (nehezebb, könyebb, ugyanolyan nehéz), illetve hőmérsékletét (meleg, hideg) leíró szavakat.

A nem hagyományos tárgyak használata (gemkapcsok vagy kisebb építőkockák) lehetővé teszi a gyermek számára, hogy kézzelfogható módon mérhesse meg a tárgyak hosszát és magasságát. Idővel azt is megérti majd, hogy szüksége van a szabványos mérőeszközökre is, például vonalzóra, mérőpohárra, hőmérőre.

A fogalkozás alatt figyeljünk oda a kicsi tűrőképességére. Ne fárasszuk ki, de ne is hagyjuk unatkozni. A tanulás legyen kihívás, ugyanakkor szórakozás is. Akkor fejezzük be a foglalkozást, amikor a gyermek még élvezi a munkát, hogy később kedvvel folytassa. Legyünk partnerei gyermekünknek, és segítsük a könyv feladatainak megoldása közben, hogy elérje azokat a fontos mérföldköveket, melyek teljesítésével magabiztos és önálló tanulóvá válhat az iskolában.Ebben a kötetben Villám McQueen zseniális turistacsalogató ötlettel áll elő: múzeumot szeretne létrehozni, hogy Kipufogófürdő még híresebb lehessen. Ehhez azonban szüksége lesz barátai segítségére is. A nagy munkában a verdáknak még arra is jut idejük, hogy bevezessenek a mérés rejtelmeibe.
Adatok
Raktári kód:
723688
ISBN:
9632976921
EAN:
9789632976921
Eredeti megnevezés:
Disney School Skills - Let's Learn How to Measure
Megjelenés:
2012.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
78
Méret [mm]:
209 x 297 x 7
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
300
Hozzászólások