Nincs engedélyezve a javascript.
Játékos tanulás: Nyomtatott nagybetűk

Játékos tanulás: Nyomtatott nagybetűk

5-6 éveseknek

Fordító:
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
Újszerű antikvár könyv
Elérhető darabszám:
7
2 699.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Bagoly ünnepséget rendez barátainak. Miközben a vendégek készülődnek a nagy eseményre, arra is marad idejük, hogy megtanítsák neked a nyomatott nagybetűk írását. Fedezd fel az írás örömét a Százholdas Pagony lakóival!
Leírás a könyvről
A Disney Indul a sulibusz foglalkoztatókönyvek kiváló segédeszközök gyermekünk képességeinek fejlesztéséhez. A könyv olyan jól felépített feladatsorokat tartalmaz, melyek célja, hogy gyermekünk elsajátítsa a sikeres iskolai szereplés szempontjából rendkívül fontos alapkészségeket. A mese, az interaktív matricák és játékok gondoskodnak arról, hogy gyermekünk vidám környezetben tanulja meg felismerni és leírni a nyomtatott nagybetűket.

Miért fontos a betűk felismerése? A kutatások azt bizonyítják, hogy a betűk főbb jellemzőinek és sajátos formáinak ismerete - például a vízszintes, függőleges és ferde vonalak, ívek, körök és alagútformák - segít a betűk írásában és olvasásában. A gyors betűfelismerés hatalmas előnyt jelent akkor, amikor gyermekünknek már önállóan kell olvasnia és írnia.

A foglalkozás alatt figyeljünk oda a kicsi tűrőképességére. Ne fárasszuk ki, de ne is hagyjuk unatkozni. A tanulás legyen kihívás, ugyanakkor szórakozás is. Akkor fejezzük be a foglalkozást, amikor a gyermek még élvezi a munkát, hogy később kedvvel folytassa.

Legyünk partnerei gyermekünknek, és segítsük a könyv feladatainak megoldása közben, hogy elérje azokat a fontos mérföldköveket, melyek teljesítésével magabiztos és önálló tanulóvá válhat az iskolában.Ebben a kötetben Bagoly ünnepséget rendez barátainak. Miközben a vendégek készülődnek a nagy eseményre, arra is marad idejük, hogy megtanítsák neked a nyomatott nagybetűk írását. Fedezd fel az írás örömét a Százholdas Pagony lakóival!
Adatok
Raktári kód:
710125
ISBN:
9632973258
EAN:
9789632973258
Eredeti megnevezés:
Disney School Skills - Let's Learn Uppercase Letters
Megjelenés:
2010.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
78
Méret [mm]:
210 x 298 x 8
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
360
Hozzászólások