Nincs engedélyezve a javascript.
Játékok könyve
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
1 499 helyett
750 Ft
50 %
A Geronimo Stilton sorozat legújabb kötetének különlegessége, hogy ezúttal rengeteg pompás, lakásban, illetve szabadban űzhető játékot találhatnak benne a gyerekek.
Leírás a könyvről

Hogy kicsoda Geronimo Stilton?

Hát én vagyok! Be kell vallanom, elég szórakozott pacák, akarom mondani pocok vagyok, mindig egy kicsit a fellegekben járok... Egy kiadó vezetőjeként és főszerkesztőjeként dolgozom, de igazi szenvedélyem az írás. Itt, Rágcsáliában, Egér-sziget fővárosában a könyveim mind bestsellerek! Nem olvastátok még őket? Pedig igazán mulatságos történetek: könnyebbek, mint a friss mozzarella, kívánatosabbak, mint az edami, és ízesebbek, mint az érett parmezán... Igazán bajuszemelő történetek, szavamra!Játékok könyve

Lippa néni születésnapjára óriási kirándulást szerveztünk. Az egész Stilton család eljött. Micsoda remek mulatság volt! Tudjátok mit játszottunk? Ebben a könyvben rengeteg pompás játékot találtok. Vannak benne olyanok, amiket kint, és olyanok is, amiket bent játszhattok. Egyedül vagy társaságban. Igazán extraegeres játékgyűjtemény... szavamra mondom! Vagy ne legyen a nevem Geronimo Stilton!

Adatok
Raktári kód:
186478
ISBN:
9633700108
EAN:
9789633700105
Eredeti megnevezés:
Il galeone dei gatti pirati
Megjelenés:
2014.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
128
Méret [mm]:
142 x 185 x 11
Tömeg [g]:
160
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Kereséseid alapján neked ajánljuk