Nincs engedélyezve a javascript.
Pókpánik
Elolvastam
Tetszik
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
999 Ft
3+2
Josh imádja a bogarakat. Danny viszont gyűlöli őket. De miután véletlenül összeakadnak a szomszédban lakó őrült tudóssal, Bolonda Bagatell-lel és az ő egyik különleges szérumával, az ikrek hirtelen azon kapják magukat, hogy nyolc lábuk van, és a hátsó felükkel hálót tudnak szőni.
Leírás a könyvről

Josh imádja a bogarakat. Danny viszont gyűlöli őket.

De miután véletlenül összeakadnak a szomszédban lakó őrült tudóssal, Bolonda Bagatell-lel és az ő egyik különleges szérumával, az ikrek hirtelen azon kapják magukat, hogy nyolc lábuk van, és a hátsó felükkel hálót tudnak szőni.

Ha Josh és Danny azt akarják, hogy valaha is visszaCSATTintsák őket eredeti alakjukba, túl kell élniük egy délutánt a hátsó kertben.

Ha életben akarnak maradni, mind a nyolc lábukat gyorsan kell szedniük.Két fivér, egy szérum és egész rakás bonyodalom!Ajánljuk a könyvet fiúknak és lányoknak; azoknak, akik imádják a bogarakat, és azoknak, akik irtóznak tőlük; azoknak, akiknek van ikertestvérük, és azoknak, akiknek nincs; azoknak, akik szeretik a kalandokat, és azoknak, akik inkább csak olvasnának róluk.

Adatok
Raktári kód:
723052
ISBN:
6155065293
EAN:
9786155065293
Eredeti megnevezés:
S.W.I.T.C.H. Spider Stampede
Megjelenés:
2012.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
136
Méret [mm]:
129 x 198 x 11
Tömeg [g]:
160
Hozzászólások