Nincs engedélyezve a javascript.
Bumm!
Elolvastam
Tetszik

Bumm!

(Avagy 70 000 fényév)

Fordító:
Nem rendelhető
2 800 Ft
3+2
A kutya különös esete az éjszakában és a Valami baj van című világsikerű könyvek szerzőjének új könyve derűs sci-fi paródia. Olyan ifjúsági regény, amely felhőtlen szórakozást ígér minden felnőttnek is, aki megőrzött a lelkében egy kis gyermeki játékosságot.
Leírás a könyvről

Jimbót ki akarják rúgni az iskolából. Legalábbis ezt mondja neki a nővére, Becky. Csak hát őbenne nem nagyon lehet megbízni, mert Nobel-díjas bajkeverő, és különben is elment az esze, mióta death metalt hallgat, és nem mosakszik. Akárhogyan is, meg kell tudni az igazat, úgyhogy Jimbo és a barátja kihallgatják a tanárokat! Nem is akárhogyan, hanem egy rádió adó-vevővel.

Ez már önmagában is nagy kaland, de semmi ahhoz képest, ami ezután következik. Mert Jimbo és Charlie az adó-vevőn keresztül, két tanár beszélgetését kihallgatva valami különös rejtély nyomára bukkan. Lehet, hogy nem is tanárok ezek, hanem... S amikor megpróbálnak utánajárni a dolognak, az életük is veszélybe kerül.

És Jimbo egyszer csak a nővérével repeszt motoron valahová Észak-Skócia felé, elszökve a titokzatos "karperecesek" elől... És még ez is mind semmi, mert aztán egy olyan helyen találja magát, ahol az ebédlőben csak a kedvenc kajádra gondolsz, és az megjelenik (bár kicsit minden motorolajízű, sajna). És ez a hely állítólag hetvenezer fényévre van a Földtől...A Könyvjelző magazin 2013. márciusi számában megjelent cikk: Aki kíváncsi, hamar megijed!

Adatok
Raktári kód:
707281
ISBN:
9630790123
EAN:
9789630790123
Eredeti megnevezés:
Boom!
Kötésmód:
ragasztott kötött
Oldalszám:
244
Méret [mm]:
131 x 206 x 23
Tömeg [g]:
340
Hozzászólások