Nincs engedélyezve a javascript.
Legszebb esti meséim kincsestára
Elolvastam
Tetszik

Legszebb esti meséim kincsestára

Nem rendelhető
3 999 Ft
3+2
A lefekvés előtti mesemondás csodálatos módja annak, hogy lángra lobbantsuk gyermekünk szívében a történetek iránti rajongást. Ebben a gyönyörű kötetben nyolc klasszikus történetet gyűjtöttünk össze a legnevesebb szerzőktől. Merüljünk hát a tenger habjai alá a kishableánnyal, járjuk be Szépséggel a Szörnyeteg bűvös kastélyát, s ismerkedjünk meg az agyafúrt Csizmás Kandúrral!
Leírás a könyvről

Századok óta mesélnek a szülők tündérmeséket gyermekeiknek, elmerülve a képzelet birodalmában, kitárva a csodák és a titkok kapuját. A lefekvés előtti mesemondás csodálatos módja annak, hogy lángra lobbantsuk gyermekünk szívében a történetek iránti rajongást, s összekapcsolódjunk a múlttal: mindazokkal az emberekkel, akik az előző századokban ugyanezeken a meséken nőttek fel.Ebben a gyönyörű kötetben nyolc klasszikus történetet gyűjtöttünk össze a legnevesebb szerzőktől:

A csizmás kandúr - A kis hableány - A vitéz szabólegény - Aladdin - Hüvelyk Matyi - Hófehérke és a hét törpe - A brémai muzsikusok - A Szépség és a Szörnyeteg.

Adatok
Raktári kód:
716816
ISBN:
9632975757
EAN:
9789632975757
Eredeti megnevezés:
My Treasury of Bedtime Tales
Megjelenés:
2015.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött
Oldalszám:
192
Méret [mm]:
224 x 287 x 21
Tömeg [g]:
1070
Hozzászólások