Nincs engedélyezve a javascript.
Halálsakk
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
1 990 helyett
1 393 Ft
-30 %
Furcsa, hiteltelennek látszó fotók kerülnek elő, amelyeken egy amerikai agytröszt vezető kutatói láthatók kompromittáló pózokban. Ezek a tudósok állítólag "egy kis terven" dolgoznak éppen, amelynek célja a világ meghódítása, és ehhez jelentős kormányzati pénzalapokat kapnak.
Leírás a könyvről

Furcsa, hiteltelennek látszó fotók kerülnek elő, amelyeken egy amerikai agytröszt vezető kutatói láthatók kompromittáló pózokban.

Ezek a tudósok állítólag "egy kis terven" dolgoznak éppen, amelynek célja a világ meghódítása, és ehhez jelentős kormányzati pénzalapokat kapnak. Tény, hogy mindegyiknek van valami bolondériája, az egyik jól fejlett megalomániában szenved, a másik szabad idejében hipnotizál, a harmadik sakkbajnoknak képzeli magát, a negyedik dzsúdómesternek, az ötödik "anyaméh-szobát" alakíttat ki a házában... És van köztük egy kakukktojás is!Lehet, hogy egy idegen hatalom akarja megzsarolni ezeket a világhírű szaktekintélyeket? Amikor a biztonsági igazgatót megölik, a KÚRA odaküldi egyszemélyi végrehajtóját, Remót. Azt a parancsot kapja, hogy készüljön fel a teljes kutatógárda likvidálására, ha szükségesnek mutatkozik. És nemsokára gyilkosság áldozatává válik az egyik tudós is...

Adatok
Raktári kód:
731558
ISBN:
9630796262
EAN:
9789630796262
Eredeti megnevezés:
Death Check
Megjelenés:
2013.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
244
Méret [mm]:
100 x 182 x 17
Tömeg [g]:
160
Hozzászólások