Nincs engedélyezve a javascript.
A fűszerspirál építése, gondozása
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szeretnék értesítést kapni, ha ismét rendelhető

A fűszerspirál építése, gondozása

Jelenleg nem rendelhető
2 495 helyett
2 121 Ft
15 %
A kertünk növényei című könyvsorozat hobbikertészeknek ad útmutatót kerttervezéshez, növénytermesztéshez, növényápoláshoz, és a termények feldolgozásához. A könyv bevált módszereket és hasznos ötleteket ismertet, amelyeket a kezdő és haladó kertészek is sikerrel hasznosíthatnak.
Leírás a könyvről

A kertünk növényei című könyvsorozat hobbikertészeknek ad útmutatót kerttervezéshez, növénytermesztéshez, növényápoláshoz, és a termények feldolgozásához. A könyv bevált módszereket és hasznos ötleteket ismertet, amelyeket a kezdő és haladó kertészek is sikerrel hasznosíthatnak.A sorozat e kötete a fűszerspirál építését, és a fűszernövények felhasználásának lehetőségeit mutatja be.

A fűszerspirál tulajdonképpen egy spirál alakú ágyás. Kövek határolják, amelyeket a spirál középpontja felé haladva csigavonalban emelkedve rakunk egymásra. Tehát a fűszerspirál a sziklakert, a szárazon rakott kőfal és a normál kerti ágyás keveréke.

Miután különféle földdel töltjük meg, és pontosan dél felé tájoljuk az építményt, a legkülönfélébb termőhelyigényű növények is otthonra lelnek benne.

Adatok
Raktári kód:
146947
ISBN:
9632780887
EAN:
9789632780887
Eredeti megnevezés:
Wie baue ich eine Kräuterspirale?
Megjelenés:
2009.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
64
Méret [mm]:
165 x 195 x 5
Tömeg [g]:
160
Hozzászólások