Nincs engedélyezve a javascript.
Holdfénypart
Olvastam
Kedvenc könyvem

Holdfénypart

Holdfénypart trilógia I.

Fordító:
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 900 Ft
A Holdfénypart-trilógia első kötetét tartja kezében a kedves Olvasó. Jayne Ann Krentz, a modern románc koronázatlan királynője engedett végre rajongói kérésének, és folytatásos regényt írt. Három kötetben mesél az egymással hadban álló Harte és a Madison család tagjairól, akiknek története bővelkedik romantikában, cselszövésben és váratlan fordulatokban.
Leírás a könyvről

Oregon állam vadregényes, zord tengerpartján fekszik egy bájos kisváros, Holdfénypart. Sok-sok évvel ezelőtt innen indult el szerencsét próbálni az üzleti világban két fiatalember. Barátok voltak, aztán egy nő miatt ellenségek lettek.

Utálják egymást.

A gyerekeik is utálják egymást.

Hannah Harte-tól és Rafe Madisontól, a legifjabb nemzedéktől is elvárják, hogy utálják egymást. Egyikük sem szereti azonban, ha megmondják nekik, mit csináljanak, ráadásul összeköti őket egy különös tengerparti éjszaka emléke - útjaik mégis hosszú időre elválnak.

Egy meglepő örökség hozza őket vissza Holdfénypartra. Hannah időközben felépítette a maga sikeres esküvőszervező cégét, Rafe pedig... nos, ő sokféle területen kipróbálta magát. Távollétük alatt Holdfényparton nemigen változott semmi, megoldatlan maradt az a bűntény is, amelyhez bizonyos értelemben mindkettőjüknek köze volt, és amelynek szálait most közös erővel próbálják felgöngyölíteni. A nyomozásról bebizonyosodik, hogy korántsem veszélytelen vállalkozás, de kiderül még valami más is.

Egyáltalán nem utálják egymást. Sőt...A Holdfénypart-trilógia első kötetét tartja kezében a kedves Olvasó. Jayne Ann Krentz, a modern románc koronázatlan királynője engedett végre rajongói kérésének, és folytatásos regényt írt. Három kötetben mesél az egymással hadban álló Harte és a Madison család tagjairól, akiknek története bővelkedik romantikában, cselszövésben és váratlan fordulatokban.

Adatok
Raktári kód:
717549
ISBN:
9630792967
EAN:
9789630792967
Eredeti megnevezés:
Eclipse Bay
Megjelenés:
2011.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
336
Méret [mm]:
124 x 200 x 22
Tömeg [g]:
250
Hozzászólások
 

Szerző

Jayne Ann Krentz
Hasonló termékek
Kereséseid alapján neked ajánljuk