Nincs engedélyezve a javascript.
Th Rose Prblm
Szállítás:
20-40 munkanap
Rendelhető
A megrendelt idegennyelvű könyvek teljesítése a külföldi partner aktuális készletétől függ. Amennyiben a külföldi partner nem rendelkezik készlettel a megrendelt könyv(ek)ből, a vásárlót e-mailben értesítjük a továbbiakról.
15 452.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
A drawing in the Th Rose Prblm cuts together two drawings. Each with one of two phrases. Composing these two phrases in their various iterations: “Rose is a rose is a rose” or “a rose is a rose is a rose” with “come up smelling like roses” or “coming up smelling like a rose”, etc. leads to all kinds of nonsense.
Leírás a könyvről
A drawing in the Th Rose Prblm cuts together two drawings. Each with one of two phrases. Composing these two phrases in their various iterations: “Rose is a rose is a rose” or “a rose is a rose is a rose” with “come up smelling like roses” or “coming up smelling like a rose”, etc. leads to all kinds of nonsense. But it also leads to another sense. I found a lot of humor here, some of it pretty dumb. Composing these phrases into all the possible outcomes became a metaphor for identity. There are 48 drawings and it’s one work. Cumulatively the shades of meaning obtain a complexity and range that stand in for the mutable, changeable nature of identity. I also found that the more I did the more there was. Roni Horn
Adatok
Raktári kód:
U07711
ISBN:
9783958292710
EAN:
9783958292710
Megjelenés:
2017.
Kötésmód:
Hardback
Oldalszám:
60
Tömeg [g]:
700
Hozzászólások