Nincs engedélyezve a javascript.
A dolgok kezdete
Elolvastam
Tetszik

A dolgok kezdete

Alejo Carpentier összes elbeszélése

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 000 Ft
3+2
A hazai olvasó Alejo Carpentiernek csaknem minden regényét olvashatta magyar fordításban. Carpentier, a 20 századi latinamerikai próza egyik óriása, és egyik megújítója, mestere az elbeszélés műfajának is. Először kapja kézhez a magyar olvasó az író elbeszéléseinek teljes gyűjteményét.
Leírás a könyvről

A hazai olvasó abban a szerencsés helyzetben van, hogy Alejo Carpentiernek, csaknem minden regényét olvashatta magyar fordításban: Az Embervadászatot, a Földi Királyságot, az Eltűnt nyomokat, A fény századát, a Barokk zenét, a Rendszerek és módszereket, A hárfa és az árnyékot, sőt még egy irodalomkritikai és zenei tárgyú könyvét is. Carpentier, a 20 századi latin-amerikai próza egyik óriása és egyik megújítója, mestere volt az elbeszélés műfajának is.
Először kapja kézhez a magyar olvasó az író elbeszéléseinek teljes gyűjteményét. Ezek a kis remekek is a Carpentier regények sajátos idő-, és történelemszemléletét tükrözik: a kezdet és a vég egybeolvadását, az örök körforgást, illetve az önmagát meghaladva megismétlő történelem csigavonalú fejlődését.

Adatok
Raktári kód:
157708
ISBN:
9639356255
EAN:
9789639356252
Eredeti megnevezés:
El Camino De Santiago; Viaje A la Semilla; Semejante a la Noche; Los Fugitivos; Los Advertidos
Megjelenés:
2001.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám:
224
Méret [mm]:
130 x 200 x 18
Tömeg [g]:
300
Hozzászólások