Nincs engedélyezve a javascript.
P5 - Pindosztán politikai pigmeusai - Pá, pederaszták
Elolvastam
Tetszik

P5 - Pindosztán politikai pigmeusai - Pá, pederaszták

Nem rendelhető
3 200 helyett
2 720 Ft
-15 %
Figyelem! A könyv a harci NLP technikáinak felhasználásával készült. Based on true story. Pelevin az ötödiken: azaz öt elbeszélés, melyek mindegyike a szerző féktelen fantáziájáról tanúskodik - s egyben arról is, hogy a mai Oroszországnak nincs még egy olyan éles szemű és kegyetlen humorú ábrázolója, mint ő.
Leírás a könyvről

Figyelem! A könyv a harci NLP technikáinak felhasználásával készült.

Based on true storyPelevin az ötödiken: azaz öt elbeszélés, melyek mindegyike a szerző féktelen fantáziájáról tanúskodik - s egyben arról is, hogy a mai Oroszországnak nincs még egy olyan éles szemű és kegyetlen humorú ábrázolója, mint ő.Először is a dúsgazdag oligarchák számára létesített titkos, föld alatti szórakoztató-központba pillanthatunk be. A szigorúan hazafias célokat szolgáló luxuskuplerájban dolgozik Léna, aki társaival együtt meztelen, mozdulatlan kariatidát alakítva várja, hogy megkérjék valamilyen szexuális szolgáltatásra.

Majd Dél-Franciaországban utazgató orosz újgazdagokkal együtt élvezzük a helyi bűvész mutatványait, de hirtelen az ókori Egyiptomban találjuk magunkat. S az író bűvésztrükkjei nyomán egyik hátborzongató kalandot a másik után éljük át: megtapasztalhatjuk egy fekvőrendőr aszfaltérzékeinek rezdüléseit, a különlegesen nagy gazdagság által kiváltott megváltozott tudatállapotot, valamint egy arab bérgyilkos kéjes kalandjait a Paradicsomban...S mindezen kalandok mögött ott van annak az új orosz valóságnak a képe, amely leszámolt Pindosztán politikai pigmeusaival, vagyis az Amerikát, a Nyugatot kiszolgáló, az orosz nép egységét megbontó politikusokkal - s innen már egyenes út vezet a földi Paradicsomhoz... már ha egy kariatida le nem harapja a fejünket.

Adatok
Raktári kód:
704714
ISBN:
9630789394
EAN:
9789630789394
Megjelenés:
2010.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám:
296
Méret [mm]:
115 x 190 x 23
Tömeg [g]:
300
Hozzászólások