Nincs engedélyezve a javascript.
Üdvtörténeti lexikon
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Utolsó darab!
2 000 helyett
1 500 Ft
-25 %
Kiss Judit Ágnes bámulatosan rövid idő alatt nemzedéke egyik vezéregyéniségévé nőtte ki magát, aki követőkkel is büszkélkedhet már. Új kötete az ősrobbanás vajúdó Alapkérdés-ével kezdődik, és Zaj-jal végződik, melyben "az Istent nem hallani". A kettő között Bolondistóktól a Xanaxig, gyerekférfiaktól a szőke nőig, A-tól Z-ig "írja magát a nagy / üdvtörténeti lexikon".
Leírás a könyvről

Kiss Judit Ágnes bámulatosan rövid idő alatt nemzedéke egyik vezéregyéniségévé nőtte ki magát, aki követőkkel is büszkélkedhet már. "Irgalmasvérnő"-verseinek tanúsága szerint női költő a javából. De szerepjátékainak fölényes virtuozitása ismeretében tegyük hozzá ehhez: a zsigerekig mélyen, érzéki és angyali, anyás és gyermeki, befogadó és kitárulkozó értelemben átélt nőiség az ő számára azért végső soron csak egy a lehetséges számtalan szerep közül.

Új kötete az ősrobbanás vajúdó Alapkérdés-ével kezdődik, és Zaj-jal végződik, melyben "az Istent nem hallani". A kettő között - adóniszi sorokban és makedón ritmusban, magyar népdalban és hexameterben - Bolondistóktól a Xanaxig, gyerekférfiaktól a szőke nőig, A-tól Z-ig "írja magát a nagy / üdvtörténeti lexikon"."Ezek a versek 2006 és 2008 között, egy nehéznek érzett időszakban születtek. Akkori küzdelmeimet látva egy barátom azt mondta: 'Az ember dönthet: vagy egész életén át a démonjaival küzd, vagy egész életében az üdvtörténetét írja.' Ez a kötet a döntésemről szól." (Kiss Judit Ágnes)A Könyvjelző magazin 2015. júniusi számában megjelent cikk: Megtaláltam azt a gyereket, aki voltam, és aki vagyok most is

Adatok
Raktári kód:
700834
ISBN:
9630788243
EAN:
9789630788243
Megjelenés:
2009.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám:
104
Méret [mm]:
130 x 188 x 12
Tömeg [g]:
200
Hozzászólások