Nincs engedélyezve a javascript.
Jonny Valentine szerelmes éneke
Elolvastam
Tetszik

Jonny Valentine szerelmes éneke

Fordító:
Nem rendelhető
3 290 Ft
3+2
Jonny Valentine szupersztár. A tinik, főleg a tinilányok imádják a lemezén hallható rágógumipopot. A tánclépéseit, a klipjeit, a hangját, de még a frizuráját is tudatos marketinggépezet alakította ki, amely mögött Los Angeles-i lemezcége és anyja, az állandóan partizó Jane áll. Jonnyt Jane menedzseli, és gyakorlatilag minden percét beosztja.
Leírás a könyvről

Jonny Valentine szupersztár. A tinik, főleg a tinilányok imádják a lemezén hallható rágógumipopot. A tánclépéseit, a klipjeit, a hangját, de még a frizuráját is tudatos marketinggépezet alakította ki, amely mögött Los Angeles-i lemezcége és anyja, az állandóan partizó Jane áll. Jonnyt Jane menedzseli, és gyakorlatilag minden percét beosztja. Rajongók, számítógépes játék, edzőterem és magánórák - ez nagyjából ki is tölti a fiú életét. De amikor nyomozni kezd apja után, rájön, önállósodnia kell, hogy a helyén kezelhesse a világ dolgait."Az amerikai celebkultúra durva leírása, és egy fiatal művész beérésének szívbe markoló portréja." (The New York Times)

"Megható (és váratlanul lebilincselő)." (The Wall Street Journal)

"Kivételesen izgalmas." (Oprah.com, A hét könyve)

"Holden Caulfield, amint Hollywood bulvárpoklában csavarog." (Rolling Stone)

"Döbbenetesen virtuóz, mintha Jimi Hendrixet játszanál ukulelén. Tripla platinából vagy, ha nem hatódsz meg ezen." (Jess Walter, The New York Times Book Review)Fordította: Pék ZoltánOlvasson bele: Részlet a könyvből

A Könyvjelző magazin 2014. júniusi számában megjelent cikk: Hiúság vására

Adatok
Raktári kód:
736376
ISBN:
9630797276
EAN:
9789630797276
Eredeti megnevezés:
The Love Song of Jonny Valentine
Megjelenés:
2014.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
352
Méret [mm]:
142 x 197 x 25
Tömeg [g]:
360
Hozzászólások