Nincs engedélyezve a javascript.
The Greatest Organ Recital Ever (DVD)

The Greatest Organ Recital Ever (DVD)

A Seven-Thousand-Strong Audience at the Budapest Synagogue

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
1 124.-
Eredeti ár:
1 499.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Már órákkal korábban jöttek az emberek. Aztán kinyílt a templomajtó, a szerecséseknek jutott ülőhely, a többiek álltak. S még mindig jöttek. Amikor már állóhely is alig volt, jött még egy férfi. Udvariasan utat kért magának. Az egyik hölgy arcán döbbenet, amikor meglátta, hogy kinek az útját állta el, a férfi pedig kedvesen visszamosolygott.
Leírás a könyvről
Már órákkal korábban jöttek az emberek. Aztán kinyílt a templomajtó, a szerecséseknek jutott ülőhely, a többiek álltak. S még mindig jöttek. Amikor már állóhely is alig volt, jött még egy férfi. Udvariasan utat kért magának. Az egyik hölgy arcán döbbenet, amikor meglátta, hogy kinek az útját állta el, a férfi pedig kedvesen visszamosolygott. Majd a hölgy továbbengedte. Nem volt feltűnő bevonulás, reflektorfény, nem voltak sztárallűrök. Csak bejött, leült az orgonához, és játszott Varnus Xavér.

Nem a tévéből megismert fenegyerek, a világhírű orgonista, a showman, hanem egy szerény, szinte félénk fiatalember állt előttünk. A műveket pedig úgy tolmácsolta, hogy azt éreztük: valóban közöttünk vannak a zene nagyjai, s a végén talán ők maguk is megtapsolják az orgonaművészt. A sztárt. Aki a művész arcát figyelte a koncert alatt, legalább három különböző Varnust láthatott. Az érett felnőttet, a szabadelvű ifjút, de még a naiv kisgyermeket is. Átélte és átélette velünk a hangokat. Talán nem túlzok, de számomra ő a Földön élő ritka zsenik egyike. Ajándék volt számunkra egy zsenivel tölteni ezt az estét.

Szántó Rita, Miskolci Déli Hírlap
Adatok
Raktári kód:
372182
EAN:
5999880542012
Gyártó kód:
PDKDVD0001
Kötésmód:
normál műanyagtok
Méret [mm]:
135 x 190 x 15
Tömeg [g]:
90
Hozzászólások