Nincs engedélyezve a javascript.
Könyörtelen üzlet
Elolvastam
Tetszik
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 999 Ft
3+2
A londoni East End alvilágában játszódó, fordulatokban bővelkedő véres történet önmagában is izgalmas, de nem marad el a Martina Cole-tól megszokott realista társadalom- és lélekrajz sem. Végigkövethetjük, hogyan válik egy elkényeszetett gyereklányból drogos prostituált.
Leírás a könyvről

Martina Cole nem fél a tabudöntögetéstől. Ezúttal is agyonhallgatott témákhoz nyúl. Nevezhető-e anyának egy olyan nő, aki már fogantatása pillanatában gyűlöli és üldözi saját gyermekét? Aki képes rendszeresen ütlegelni saját hasát, hogy elvetéljen?

A londoni East End alvilágában játszódó, fordulatokban bővelkedő véres történet önmagában is izgalmas, de nem marad el a Martina Cole-tól megszokott realista társadalom- és lélekrajz sem. A behajtók és stricik versengése közben végigkövethetjük, hogyan öltenek lépésről lépésre végletes méreteket egy elkényeztetett, önző, hazudós gyereklány rossztulajdonságai, és hogyan válik a drog hatására lelketlen, felelősséget nem ismerő prostivá. S miközben ereiben felszívódik az újabb dózis, hogyan mérgezi meg újra és újra környezete életét. Mindezt nyers őszinteséggel tárja elénk Martina Cole, néhol oly felkavaróan, hogy úgy érezzük, képtelenek vagyunk továbbolvasni a könyvet...

Adatok
Raktári kód:
709526
ISBN:
9632973692
EAN:
9789632973692
Eredeti megnevezés:
The Business
Megjelenés:
2010.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
448
Méret [mm]:
130 x 198 x 36
Tömeg [g]:
490
Hozzászólások