Nincs engedélyezve a javascript.
Tüskésmajor - Váratlan szerelem

Tüskésmajor - Váratlan szerelem
(E-könyv)

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
3 505.-
Eredeti ár:
4 124.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Samantha Wishaw nem reménykedik már a boldogságban, miután végig kellett néznie, ahogy élete szerelme másvalakit vesz feleségül, családja pedig ellene fordul. Ám az életben más is akad a szerelmen túl: például sünök. Amikor a véletlen az útjába sodorja Thomas Micklebyt, még nem sejti, hogy teljesen megváltozik az élete.
Leírás a könyvről
Samantha Wishaw nem reménykedik már a boldogságban, miután végig kellett néznie, ahogy élete szerelme másvalakit vesz feleségül, családja pedig ellene fordul. Ám az életben más is akad a szerelmen túl: például sünök.
Amikor a véletlen az útjába sodorja Thomas Micklebyt, még nem sejti, hogy teljesen megváltozik az élete. A mogorva Thomas 20 éve él egyedül a lepusztult, ám gyönyörű vidéken lévő Tüskésmajorban, és a két magányos ember között barátság szövődik. Samantha magáévá teszi Thomas és a férfi néhai felesége, Gwendoline álmát: Tüskésmajor régi pompájának helyreállítását és egy sünmentő központ létrehozását.
Miután Samantha friss célra lel életében, nemsokára új barátokat is szerez, és szíve lassan gyógyulni kezd a békés Tüskésmajorban. Amikor pedig a legkevésbé számítana rá, a szerelem is rátalál, ám szabad reménykednie ennyi csalódás után?
Kerekedjen fel egy érzelmekkel teli, felemelő utazásra Tüskésmajorba Jessica Redland óriási sikerű könyvsorozatával!
Adatok
Raktári kód:
803779
EAN:
9786156644343
Eredeti megnevezés:
Finding Love at Hedgehog Hollow
Megjelenés:
2024.
Oldalszám:
368
Hozzászólások
 

Szerző

Jessica Redland
Jessica Redland
Jessica Redland kiskorától kezdve imád olvasni, ám saját regény írására csak akkor gondolt, amikor korábbi főnöke egyszer azzal viccelődött, hogy az általa írt HR-jelentések inkább történetek, mint munkahelyi dokumentumok. Jessica ezután vágott bele az írásba, és a Yorkshire-i táj szépségét megragadó romantikus regényei hamar belopták magukat az olvasók szívébe. A Tüskésmajor-sorozat sikerének köszönhetően az írónő 2020-ban otthagyhatta HR-állását, és teljes egészében a regényírásnak szentelheti az idejét.