Nincs engedélyezve a javascript.
Mesék így is, úgy is (CD melléklettel)
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szeretnék értesítést kapni, ha ismét rendelhető

Mesék így is, úgy is (CD melléklettel)

Olvasásra és drámajátékra készen

Jelenleg nem rendelhető
3 940 helyett
3 349 Ft
15 %
Játékos kedvű felnőtteknek ajánlom ezt a könyvet. Különlegessége, hogy minden meséből kettő, egy olvasásra kész és egy drámajátékra/bábjátékra alkalmas változat olvasható benne. Segítségével bátran belevághatnak a bábozásba, dramatizálásba akár a kezdők is. A nagy gyakorlattal bírókat pedig csak arra biztathatom, használják úgy, mint jó alapanyagot.
Leírás a könyvről

Játékos kedvű felnőtteknek ajánlom ezt a könyvet. Különlegessége, hogy minden meséből kettő, egy olvasásra kész és egy drámajátékra/bábjátékra alkalmas változat olvasható benne. Segítségével bátran belevághatnak a bábozásba, dramatizálásba akár a kezdők is. A nagy gyakorlattal bírókat pedig csak arra biztathatom, használják úgy, mint jó alapanyagot. Engedjék szabadon a fantáziájukat! Hiszen mindannyiunknak, akik gyermekeket nevelünk, legfőbb kincsünk, a játék.

Azokra az alkalmakra, amikor legszívesebben magunk is csak hallgatnánk a mesét a gyermekekkel együtt, a hátsó borító alatt rejtőzik egy "zenés hangoskönyv". Jó játékot és mesehallgatást!

Adatok
Raktári kód:
147043
ISBN:
9636574574
EAN:
9789636574574
Megjelenés:
2009.
Kötésmód:
cérnafűzött kartonált
Oldalszám:
120
Méret [mm]:
165 x 225 x 7
Tömeg [g]:
220
Hozzászólások