Nincs engedélyezve a javascript.
Mesés karácsonyi kistáska
Olvastam
Kedvenc könyvem

Mesés karácsonyi kistáska

Fordító:
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 999 Ft
3+2
Nyisd ki ezt a szép táskát, és meglátod, mennyi csodás meglepetés vár rád! A papírtáska tartalma: - Karácsonyi történetek - könyv karácsonyi történetekkel, feladatokkal - Karácsonyi böngésző - Készülj a karácsonyra! - foglalkoztatókönyv
Leírás a könyvről

Nyisd ki ezt a szép táskát, és meglátod, mennyi csodás meglepetés vár rád!A papírtáska tartalma:

- Karácsonyi történetek

Vajon miért olyan izgatottak a csizmák? Min dolgozik szorgalmasan Aranyfürtöcske, az anyalka? Miért várja Norbi egész évben december első szombatját?

A kedves karácsonyi történeteket olvasgatva mindenre megtudhatod a választ, és meglátod, az ünnepek előtti izgalmas várakozás is rögtön rövidebbnek fog tűnni!- Karácsonyi böngésző

Ez a képeskönyv sok-sok felfedeznivalót rejteget számodra a karácsonyi vásártól a süteménykészítésen át a hólepte erdőig! Böngészd Anne Suess csodaszép képeit, és észre fogod venni, mennyi apró történet búvik meg a rajzokban a rénszarvas húzta szánon érkező Mikulásról, az ajándékokról és a fényesen ragyogó karácsonyfáról...- Készülj a karácsonyra!

Gyere, rajzolj, oldd meg a feladványokat, és alkoss kedved szerint! A rengeteg játékos karácsonyi feladat és az ünnepi tárgyak elkészítéséhez adott minták megszépítik és lerövidítik az izgalmas várakozás heteit.

Adatok
Raktári kód:
725432
ISBN:
9632978932
EAN:
9789632978932
Megjelenés:
2012.
Kötésmód:
irkafűzött
Oldalszám:
64
Méret [mm]:
303 x 218 x 30
Tömeg [g]:
600
Hozzászólások