Nincs engedélyezve a javascript.
Négy barátnő, egy rejtély
Olvastam
Kedvenc könyvem

Négy barátnő, egy rejtély

Sorozat:
Fordító:
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
1 799 helyett
1 349 Ft
-25 %
"Szerintem az hozza össze legjobban a barátokat, ha együtt nyomoznak rejtélyes esetek után. És Baskerville-ben mostanában sok ilyen történt: megbolondultak a köztéri órák, eltűnt pár festmény, pánikot keltett egy sereg madár... Folytassam?" Egy új sorozat Bat Pat húga, Brilly Pat tolmácsolásában, aki két nővérével együtt megalakította a híres-neves Béta triót.
Leírás a könyvről

Nem könnyű történetet mesélni akkor, ha a családban van már egy író, ám a bátyám, Bat mindig is bátorított. Talán azért is, mert én vagyok a legkisebb.

Minden Baskerville-ben kezdődött, a helyes cornwalli kisvárosban... A nővérem és én egy nyugodt padlásról álmodoztunk, ahol kedvenc tevékenységeinknek szentelhetjük magunkat, ám egyetlen szárnycsapás alatt átmentünk nyomozóba, hogy segítsünk barátnőnknek, Samnek és kétbalkezes apjának.

Így aztán összeszedtem a bátorságomat, és elkezdtem megírni a kalandjainkat. És tudjátok, mit? Szerintem nem is rosszak!Egy új sorozat Bat Pat húga, Brilly Pat tolmácsolásában, aki két nővérével együtt megalakította a híres-neves Béta triót.Ha igaz a mondás, hogy egységben az erő, akkor a nővéreimre és rám ez többszörösen igaz, mert hárman lennénk. Mi vagyunk a Béta trió.

Segítetek nekünk megoldani a következő rejtélyt?Négy barátnő, egy rejtély

Szerintem az hozza össze legjobban a barátokat, ha együtt nyomoznak rejtélyes és megmagyarázhatatlan esetek után. És Baskerville-ben mostanában sok ilyen történt: megbolondultak a köztéri órák, eltűnt pár festmény, pánikot keltett egy sereg madár... Folytassam?

Adatok
Raktári kód:
735199
ISBN:
9633571873
EAN:
9789633571873
Eredeti megnevezés:
Quattro amiche per un mistero
Megjelenés:
2014.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
96
Méret [mm]:
144 x 185 x 8
Tömeg [g]:
200
Hozzászólások