Nincs engedélyezve a javascript.
Nem lehetsz angyal...
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szeretnék értesítést kapni, ha ismét rendelhető
Jelenleg nem rendelhető
3 000 helyett
2 100 Ft
3+2
Tony Parsons új regénye egyetlen éjszakán játszódik: 1977. augusztus 16. éjjelén, amikor meghal Elvis Presley. Terry, Skip, Leon és Ray a The Paper nevű zenei lapnál dolgoznak, fiatalok, lelkesek, rajonganak a régi, az új és a legújabb popzenéért. Ezen a vad éjszakán azonban megváltozik az életük.
Leírás a könyvről

Tony Parsons új regénye egyetlen éjszakán játszódik: 1977. augusztus 16. éjjelén, amikor meghal Elvis Presley.

Terry, Skip, Leon és Ray a The Paper nevű zenei lapnál dolgoznak, fiatalok, lelkesek, rajonganak a régi, az új és a legújabb popzenéért. Ezen a vad éjszakán azonban megváltozik az életük. Terry barátnőjét majdnem elszereti a híres rockzenész, Skip egész éjjel a legfrissebb lemezeket hallgatja és kritikákat ír. Leont üldözi egy banda, a Dagenham Dogs, mert a "Töketlen rebellisek" című cikkében lenézően írt kedvenc együttesükről, Rayt épp ki akarják rúgni a laptól, de ha sikerül megtalálnia és meginterjúvolnia John Lennont, aki csak ezt az egy éjszakát tölti Londonban, úton Tokió felé...

Barátságuk kiállja a próbát, egymást segítve menekülnek, küzdenek, mert bár családi hátterük, életkörülményeik, nézeteik különböznek, közös bennük, hogy mindenük a ZENE, közös a megkésettség érzése, a fájdalom, mert lemaradtak Woodstockról, a keserű kiábrándultság, hogy nem tudják a világot megváltoztatni, de azt sem akarják, hogy a világ megváltoztassa őket, s a nagy kérdés, ami mindannyiukban felmerül: DROG-ZENE-SZEX - ez a Nagy Kaland? Ennyi csak az élet?! - mire a hajnal feldereng, kiderül.

Adatok
Raktári kód:
100125
ISBN:
9630782654
EAN:
9789630782654
Eredeti megnevezés:
Stories We Could Tell
Megjelenés:
2008.
Kötésmód:
ragasztott kötött
Oldalszám:
360
Méret [mm]:
129 x 207 x 23
Tömeg [g]:
460
Hozzászólások
 

Szerző

Tony Parsons
Hasonló termékek
Kereséseid alapján neked ajánljuk