Nincs engedélyezve a javascript.
Never Mind Nirvana
Elolvastam
Tetszik
Nem rendelhető
1 700 helyett
1 445 Ft
3+2
A Never Mind Nirvana egyfajta tisztelgés a rockzene előtt. A történet Seattle-ben játszódik a kilencvenes évek végén, abban a poszt-grunge érában, amelyben a 80-as éveknek ez a hulláma mindenen otthagyta kézjegyét.
Leírás a könyvről

Seattle-ben vagyunk, a legendás Nirvana együttes városában, ahol az élet ma is a grunge zene ritmusára lüktet - legalábbis sokak számára. Közéjük tartozik a harminchat éves Pete Tyler, aki egykor, még a Nirvana berobbanása előtt rockzenész volt, s bár azóta komoly ember lett, sikeres ügyész, ma is a gazdag agglegények gondtalan, bulizós életét éli. Ugyanazokban a klubokban tölti az estéit, ugyanolyan nőkkel jár (most éppen egy sztiptíztáncosnő a szeretője), és esténként ugyanazt a zenét hallgatja, mint akkor, amikor még ő is nyűtte a gitárt. Pete életében egyszer csak két váratlan dolog történik: elhatározza, hogy ideje megnősülni (csak azt nem tudja még, hogy kit vegyen el), s közben egy olyan ügyben kell a vádat képviselnie, amelyben - megannyi részeg éjszaka és felelőtlen kaland után - akár ő is lehetne a vádlott. Az egyik neves seattle-i rockzenészt feljelenti egy rajongója nemi erőszak miatt, s Pete-nek kellene bebizonyítania bűnösségét.

Pete Tylernek életében először kell igazi döntéseket hoznia. Vagy mégsem? Talán mégis folytatható az élet úgy, hogy az embernek legfeljebb azt kell eldöntenie, kit vigyen ágyba aznap este, és melyik a kedvenc együttese, a Nirvana vagy a Pearl Jam?

Adatok
Raktári kód:
158584
ISBN:
963077125X
EAN:
9789630771252
Eredeti megnevezés:
Never Mind Nirvana
Megjelenés:
2002.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
286
Méret [mm]:
125 x 185 x 16
Tömeg [g]:
270
Hozzászólások