Nincs engedélyezve a javascript.
The Haunted Castle of Loch Mor / A Loch Mor-i kísértetkastély
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szeretnék értesítést kapni, ha ismét rendelhető

The Haunted Castle of Loch Mor / A Loch Mor-i kísértetkastély

Jelenleg nem rendelhető
1 690 helyett
1 268 Ft
25 %
Unokatestvéreivel és nagynénjével Bogi Skóciába utazik a Skót-felföldi Játékokra. Egy régi, különleges hangulatú, tóparti kastélyszállóban szállnak meg. A nyugodtnak ígérkező nyaralás azonban váratlan fordulatot vesz: Alistair, a fura gondnok gyanús viselkedése, a Loch Mor-ról keringő rémtörténet és az éjjelenként hallható szörnyűséges hangok egy percre sem hagyják nyugodni a gyerekeket.
Leírás a könyvről

Unokatestvéreivel és nagynénjével Bogi Skóciába utazik a Skót-felföldi Játékokra. Egy régi, különleges hangulatú, tóparti kastélyszállóban szállnak meg. A nyugodtnak ígérkező nyaralás azonban váratlan fordulatot vesz: Alistair, a fura gondnok gyanús viselkedése, a Loch Mor-ról keringő rémtörténet és az éjjelenként hallható szörnyűséges hangok egy percre sem hagyják nyugodni a gyerekeket. Bogi fedezi fel elsőként: a kísérteties zajok mintha a mélyből jönnének... Így aztán elhatározzák, hogy lesz, ami lesz - a rejtélyes ügy végére járnak.

Ha már több mint egy éve tanulod az angolt, Lizával együtt Te is átélheted a szerelem szépségeit és buktatóit. És ha bizonytalan vagy egy-egy angol szó jelentésében, aggodalomra semmi ok: az oldalakon található szójegyzék a segítségedre lesz.Köztudott, hogy a kétnyelvű olvasmányok fontos szerepet tölthetnek be a nyelvtanulásban. A gyerekek számára azonban most első ízben készültek olyan kiadványok, melyek érdekesek, és tartalmazzák a tanulók nyelvi szintjének megfelelő szókincset idegen nyelven. Mindezt teljesen új formában: az angol szavak, kifejezések és mondatok beleépülnek a magyar szövegbe. A magyar szövegkörnyezet az olvasót segíti az angol szöveg megértésében. A teljes sikerélményhez pedig a megadott szójegyzék is a nyelvtanuló segítségére lesz.

Adatok
Raktári kód:
720469
ISBN:
9639954342
EAN:
9789639954700
Eredeti megnevezés:
The Haunted Castle of Loch Mor - Das Spukschloss von Loch Mor
Megjelenés:
2012.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
144
Méret [mm]:
110 x 180 x 12
Tömeg [g]:
120
Hozzászólások