Nincs engedélyezve a javascript.
Póker - A sikeres játékos kiskátéja
Elolvastam
Tetszik

Póker - A sikeres játékos kiskátéja

Illusztrált kalauz az eredményes játékhoz

Fordító:
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 990 Ft
3+2
A könyv a póker öt legnépszerűbb változatát mutatja be, a technikákat, melyek segítségével bármelyik pókerjátékban győzhet az olvasó. Megtanulhatja, hogy mely lapokat kell tartani, és melyeket bedobni, hogyan számolhatók ki az esélyek, mikor játsszon húzólapokkal és mikor kerülje el őket. És persze azt is, hogyan ismerje ki és tévessze meg ellenfeleit - pókerarccal.
Leírás a könyvről

A póker a világ legnépszerűbb kártyajátéka. Stratégia, szerencse, emberismeret, ráadásul bátorság és hit kell ahhoz, hogy ügyesen játsszunk.
A könyv a póker öt legnépszerűbb változatát mutatja be, a technikákat, melyek segítségével bármelyik pókerjátékban győzhet az olvasó.
Megtanulhatja, hogy mely lapokat kell tartani, és melyeket bedobni, hogyan számolhatók ki az esélyek, mikor játsszon húzólapokkal és mikor kerülje el őket. És persze azt is, hogyan ismerje ki és tévessze meg ellenfeleit - pókerarccal.
Gyakorlott és kezdő egyaránt haszonnal forgathatja. Aki ismeri az összes szabályt, de többet akar tudni a fejlettebb stratégiákról, csak lapozzon a megfelelő részhez. Aki viszont csak nemrég kezdett el játszani, az kezdje a könyv elején, tanuljon lépésről lépésre, így juthat el a nehezebb fogalmakhoz.

Adatok
Raktári kód:
179492
ISBN:
9639464643
EAN:
9789639464643
Eredeti megnevezés:
The Poker Player's Bible
Megjelenés:
2012.
Kötésmód:
spirálkötés
Oldalszám:
256
Méret [mm]:
173 x 206 x 24
Tömeg [g]:
680
Hozzászólások