Nincs engedélyezve a javascript.
Pokoli történetek - A királynő beszéde
Olvastam
Kedvenc könyvem

Pokoli történetek - A királynő beszéde

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 499 helyett
2 624 Ft
-25 %
Vujity Tvrtko lebilincselően izgalmas könyve bebizonyítja: kellő akarattal és kitartással nincs lehetetlen! A kötetben megismerhetjük Weisz Fanni felemelő történetét, a szerelemféltésből megölt golfbajnoknő tragikus esetét és sok mást.
Leírás a könyvről

Vujity Tvrtko lebilincselően izgalmas könyve bebizonyítja: kellő akarattal és kitartással nincs lehetetlen!


Megismerhetik Weisz Fanni felemelő történetét. A bűbájos szépségkirálynőt kislánykorában sokszor megalázták, bántották, csúfolták azért, mert nem hall. Elhitették vele, hogy kevesebbet ér másoknál, ezért szégyenében soha nem szólalt meg. A királynő beszéde egy szívet melengető barátságnak és a lány elképesztő harcának krónikája, melynek végén az addig némának hitt Fanni saját hangján mondott beszédet a Parlamentben. Ezt követően Tvrtkóval nyakába vette a világot; eljutottak a Föld egyik legnyomorúságosabb helyére, a pokol szigetére, ahol minden képzeletet felülmúló kalandokba csöppentek, és megkóstolták a hírhedt haiti sárpogácsát is.



A riporter nyomozásba kezdett, hogy leleplezze az afrikai levélcsalók elképesztő trükkjeit, és bemutassa a pórul járt magyarokat, akik rengeteg pénzt fizettek nem létező kameruni papagájért, namíbiai gyémántbányáért, menekülttáborban sínylődő menyasszonyért és még sok minden másért.



Megismerhetik a szerelemféltésből megölt golfbajnoknő tragikus történetét, a lakásmaffia módszereit, hallhatják a parkolóhelyek barbárjainak kifogásait. A riporter elutazott a "szomorú városba", Szrebrenicába, hogy megmutassa, mire képes az ember, ha megszállja a gonosz.



Különleges fejezet zárja a könyvet: Tvrtko találkozott a kéz és láb nélkül született Nick Vujiciccsal, aki őriz egy pár saját bőrcipőt arra az esetre, ha csoda történne vele. A boldogság nagykövete világszerte hirdeti, minden ember győztes lehet. Csak akarni kell!



Pokoli történetek - A királynő beszéde

Nemcsak humorral, kalandokkal és izgalmakkal teli könyv, sokkal több annál!

Adatok
Raktári kód:
726075
ISBN:
9630848831
EAN:
9789630848831
Megjelenés:
2012.
Kötésmód:
ragasztott kötött
Oldalszám:
384
Méret [mm]:
144 x 213 x 28
Tömeg [g]:
680
Hozzászólások