Nincs engedélyezve a javascript.
Egyetlen nővérem
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szeretnék értesítést kapni, ha ismét rendelhető

Egyetlen nővérem

Mi történik, ha minden, amiben hittél, hazugság volt?

Fordító:
Jelenleg nem rendelhető
3 999 helyett
2 000 Ft
-50 %
Chamberlain legújabb regényében sem a krimik, sem a női regények rajongói nem fognak csalódni. Felkavaró családi dráma, fordulatos krimi, utazás a lélek legmélyére - letehetetlen olvasmány. Az iskolapszichológusként dolgozó Riley apja halála után olyasmit fedez fel, ami megkérdőjelezi mindazt, amit korábban a testvéreiről, a szüleiről és saját származásáról gondolt.
Leírás a könyvről

Elég erős vagy, hogy elviseld az igazságot? Még akkor is, ha ezután együtt kell élned egy hazugsággal?

Az iskolapszichológusként dolgozó Riley MacPherson mindig is úgy tudta, hogy nővére, Lisa tizenhét éves korában öngyilkos lett. Ez a hit formálta bátyja és az ő gyerekkorát, ez a meggyőződés nyomta rá bélyegét a családtagok közti viszonyokra.

Most, amikor több mint húsz év elteltével az édesapa meghal, Riley-ra hárul a feladat, hogy túladjon a házon, a lakókocsiparkon és apja gyűjteményein. Ám amíg a tárgyi örökségtől egyszerű megválni, addig a váratlanul feltáruló családi titkok terhét élete végéig cipelnie kell. Riley olyasmit fedez fel, ami megkérdőjelezi mindazt, amit korábban a testvéreiről, a szüleiről és saját származásáról gondolt. Döntenie kell, hogy mit jelent a múlt a jövője számára, és hogy mit kezdjen az igazsággal.

Diane Chamberlain legújabb regényében sem az izgalmas krimik, sem a női regények rajongói nem fognak csalódni. Felkavaró családi dráma, fordulatos krimi, utazás a lélek legmélyére - letehetetlen olvasmány.

Adatok
Raktári kód:
750304
EAN:
9789634470458
Eredeti megnevezés:
The Silent Sister
Megjelenés:
2017.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
416
Méret [mm]:
135 x 207 x 34
Tömeg [g]:
500
Hozzászólások