Nincs engedélyezve a javascript.
Második esély
Olvastam
Kedvenc könyvem

Második esély

avagy hogyan éltem túl a magyar egészségügyet

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 499 helyett
1 874 Ft
-25 %
A Második esély egy sok szenvedésen átesett fiatalember története. A Tv2 Frizbi című műsorából megismert Papp Olivér Krisztián őszinte vallomásban tárja fel a halálos betegséggel folytatott küzdelemét, és komor képet fest a magyar egészségügy lélekvesztő világáról, a benne dolgozók egy részének hozzá nem értéséről, embertelenségéről.
Leírás a könyvről

A könyv, amelyet az olvasó a kezében tart, nem regény, még csak nem is irodalmi alkotás, hanem maga a nagybetűs ÉLET. Mégpedig egy olyan nézőpontból, amelyből soha senki nem szeretné szemlélni. Ez a könyv ugyanis egy olyan fiatalember története, aki egy genetikai betegségnek, a cisztás fibrózisnak köszönhetően eleve az árnyékos oldalra született. Eddigi életének szinte minden pillanatát beárnyékolta a szenvedés - hol a túlélésért küzdött, hol pedig csak azért, hogy emberszámba vegyék azok az orvosok, akik éppen az ő és sorstársai gyógyítására esküdtek föl. Papp Olivér Krisztián könyve komor képet fest a magyar egészségügy lélekvesztő világáról és a benne dolgozók egy részének hozzá nem értéséről, embertelenségéről...A Második esély egy sok szenvedésen átesett fiatalember története. A Tv2 Frizbi című műsorából megismert Papp Olivér Krisztián őszinte vallomásban tárja fel a halálos betegséggel folyatatott küzdelmét.
Ez a történet az egymást váltó rettenetes betegségek legyőzésének, az ember élni akarásának is története. Nem ígérhetünk jó szórakozást, de biztos, hogy a kötet elolvasása után mindenki másként tekint majd a saját életére, s megtanul örülni minden egyes lélegzetvételnek, fűszálnak vagy mosolynak, amire eddig talán oda sem figyelt...

Adatok
Raktári kód:
713077
ISBN:
9632974989
EAN:
9789632974989
Megjelenés:
2011.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
432
Méret [mm]:
121 x 200 x 28
Tömeg [g]:
340
Hozzászólások