Nincs engedélyezve a javascript.
A megbékélés
Elolvastam
Tetszik

A megbékélés

A Klub sorozat 3. kötete

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
3 490 helyett
2 967 Ft
-15 %
A megbékélés, a Klub sorozat harmadik része számos amerikai olvasó kedvenc kötete. A cselekmény ott folytatódik, ahol A panasz-ban abbamaradt: miután Sarah-val megtörténik az elképzelhetetlen, és Jonas kénytelen újraélni miatta gyermekkora legszörnyűbb rémálmát, mind a ketten végiggondolják és átértékelik a kapcsolatukat.
Leírás a könyvről

A megbékélés, a Klub sorozat harmadik része számos amerikai olvasó kedvenc kötete. A cselekmény ott folytatódik, ahol A panasz-ban abbamaradt: miután Sarah-val megtörténik az elképzelhetetlen, és Jonas kénytelen újraélni miatta gyermekkora legszörnyűbb rémálmát, mind a ketten végiggondolják és átértékelik a kapcsolatukat. Fenyeget a veszély, hogy a szerelmesek eltávolodnak egymástól. De hirtelen kisebb bajuk is nagyobb lesz ennél, hiszen amikor tovább nyomoznak a Klub körül, rádöbbennek, hogy sokkal nagyobb szabású az ügy, mint eleinte gondolták. Nagyon úgy fest a helyzet, hogy nemzetközi, sőt politikai vonatkozásai is vannak! Sarah megszállottan keresi a válaszokat a kérdéseire, de vajon nem sodorja-e életveszélybe a tudás, és nem választja-e el a szerelmétől? Sikerülhet-e Jonasnak leszámolni belső démonaival, vagy egész életét beárnyékolja egy tragédia?
A regény igazi csúcsa a trilógiának. Sarah és Jonas kapcsolata rengeteget fejlődött a kezdetek óta. Továbbra is hihetetlen módon működik közöttük a kémia, de az őket érzelmi szinten összekötő kapocs is sokkal erősebb lett. Bőven van a könyvben akció, izgalom, titok, meglepetés és ízléses szexjelenet.Fordította: Getto KatalinOlvasson bele: Részlet a könyvből#

Adatok
Raktári kód:
749105
ISBN:
9789634055624
EAN:
9789634055624
Eredeti megnevezés:
The Redemption
Megjelenés:
2017.05.30.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
440
Méret [mm]:
122 x 200 x 30
Tömeg [g]:
390
Hozzászólások