Nincs engedélyezve a javascript.
A vadászó préda
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szeretnék értesítést kapni, ha ismét rendelhető

A vadászó préda

Mit ér a nő a húspiacon?

Jelenleg nem rendelhető
2 499 Ft
Mindannyian keressük az igazit. Bár mi, 21. századi nők, pontosan tudjuk, hogy nem létezik, mégis lázasan kutatunk utána. Mindegyikünk azzal az eséllyel indul, hogy ő az igazi: lehet bár lusta kéjenc, szerelmes verseket idézgető trubadúr, vagy egy szimpla szélhámos. Férfiak és nők küzdelméről szól ez a könyv, de leginkább egy női lélekről.
Leírás a könyvről

"Mindannyian keressük az igazit.

Bár mi, 21. századi nők, pontosan tudjuk, hogy nem létezik, mégis lázasan kutatunk utána. Így vagyunk összerakva.

Ez a könyv arról szól, ahogy én teszem ezt, és ahogy a legjobb barátomnak teljes őszinteséggel elmesélem. A közelmúlt pasizós történetei abban az időszakban estek meg velem, amikor az addigi életemet romba döntő csalódás után - leszámolva az illúziókkal - úgy határoztam, hogy kezembe veszem a sorsom, és nem várok arra, hogy egy kis királyfi majd felébreszt Csipkerózsika-álmomból. Vagyis én fújtam ébresztőt a pasiknak, hogy használhassam őket arra a szerepre, amit képesek betölteni az életemben - vagy csupán az ágyamban.

Mindegyikük azzal az eséllyel indult, hogy ő lehet az igazi. Nem rajtam múlt, hogy a lusta kéjencnek, aki csupán hanyatt feküdni képes, az önálló gondolatok hiányában folyamatosan szerelmes verseket idézgető trubadúrnak vagy a szimpla szélhámosnak, aki hazugságokkal igyekszik pirinyó péniszét megtoldani, ez nem sikerült.

Persze ettől még szeretem a férfiakat, hiszen nő vagyok. Férfiak és nők küzdelméről szól ez a könyv, de leginkább egy női lélekről. Kendőzetlenül." (Sz. Sz.)

Adatok
Raktári kód:
717796
ISBN:
6155104213
EAN:
9786155104213
Megjelenés:
2011.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
288
Méret [mm]:
110 x 180 x 24
Tömeg [g]:
240
Hozzászólások
 
Hasonló termékek
Kereséseid alapján neked ajánljuk