Nincs engedélyezve a javascript.
Balor szeme
Olvastam
Kedvenc könyvem

Balor szeme

Amikor a valóság és a legendák határai elmosódnak

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
1 999 Ft
3+2
Miután ráunt a szinkronizálásokra és belefáradt az éjszakai pincérkedésbe, Gyárfás Zoltán merészen repülőgépre szállt, hogy meghódítsa Hollywoodot. Aztán egy szombat reggel feltűnik egy csinos, vörös hajú lány, és Zoli hamarosan egy műkincsrablás kellős közepébe csöppen...
Leírás a könyvről

Gyárfás Zoltán bár régészeti tanulmányokat folytatott, végül a színművészetin diplomázott. Miután ráunt a szinkronizálásra és belefáradt az éjszakai pincérkedésbe, merészen repülőgépre száll, hogy meghódítsa Hollywoodot.

Kitartása gyümölcsözőnek bizonyul. Egy aukciós házban kell eljátszania a régiségszakértőt. Aztán egy szombat reggel csinos, vörös hajú lány tűnik fel, és Zoli hamarosan egy műkincsrablás kellős közepébe csöppen: hol latin utcai gengszterek, hol öltönyös biztonságiak üldözik. Utóbb kiderül, mindennek köze van egy rejtélyes gyilkossághoz és egy ősi kelta ereklyéhez.

Különös események követi egymást, a valóság és legendák határai elmosódnak, míg végül Zoltán kénytelen szembesülni a ténnyel, hogy az ősi Atlantisz örökösei és az ír mondák tündérei éppúgy részei hétköznapjainak, mint a jég a poharában vagy a füle mellett elsuhanó lövedékek.

Adatok
Raktári kód:
719025
ISBN:
9632977430
EAN:
9789632977430
Megjelenés:
2011.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
312
Méret [mm]:
130 x 198 x 26
Tömeg [g]:
340
Hozzászólások