Nincs engedélyezve a javascript.
Harangszó a kopókért
Olvastam
Kedvenc könyvem

Harangszó a kopókért

A Malazai Bukottak Könyvének regéje VIII.

Fordító:
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Utolsó darab!
5 999 Ft
3+2
Az eposzi ívű történet utolsó felvonásához érkezik... Azt mondják, minden ármány, minden cselszövés, minden nagy szabású terv végén maga a Csuklyás várakozik. De ez alkalommal másként áll a helyzet: ez alkalommal a Halál Ura már a kezdet kezdetén ott van...
Leírás a könyvről

Az eposzi ívű történet utolsó felvonásához érkezik...

Azt mondják, minden ármány, minden cselszövés, minden nagy szabású terv végén maga a Csuklyás várakozik. De ez alkalommal másként áll a helyzet: ez alkalommal a Halál Ura már a kezdet kezdetén ott van...

Darujhisztán baljóslatú szóbeszédektől és suttogásoktól hemzseg és fuldoklik. Idegenek érkeztek, egy gyilkos járja a várost, ráadásul K'rul vendéglőjének tulajdonosai orgyilkosok célpontjai lettek. Ám mindez eltörpül amellett, ami hamarosan bekövetkezik... mert a távolból már a kopók csaholása hallatszik.

A messzi Fekete Korallban pedig a város vezetői, a tiste andiik mintha mit sem tudnának arról a fenyegetésről, amit a Megváltó szektája jelent - egy becsületes halandóból lett istené, aki tehetetlennek tűnik hívei torz elképzeléseivel szemben.

Ezért aztán Csuklyás egy olyan összeesküvés élére áll, amely az egész világegyetemet megrengeti majd, ám a végén másvalaki várakozik: Fürkész Anomander, a Sötétség Fia, aki eljött, hogy helyrehozzon egy ősrégi és rettenetes hibát...A Malazai Bukottak Könyvének regéje olyan világot tár elénk, amelyben véres háborúk dúlnak, s a különféle erők és birodalmak nevében számtalan furcsa faj és nép küzd egymással. A kegyetlen összecsapások hátterében azonban olyan érzelmek állnak, mint a barátság, a szerelem, a testvéri szeretet, a plasztikusan megjelenített szereplőktől pedig sokszor az irónia és a humor sem áll távol.

Adatok
Raktári kód:
735600
ISBN:
9633571439
EAN:
9789633571439
Eredeti megnevezés:
Toll the Hounds - The Tale of the Malazan Book of the Fallen
Megjelenés:
2014.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám:
912
Méret [mm]:
165 x 235 x 55
Tömeg [g]:
1140
Hozzászólások