Nincs engedélyezve a javascript.
Az utolsó csepp
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
2 235.-
Korábbi ár:
2 533.-
Eredeti ár:
2 980.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
Négy öreg barát óriási összeget nyer a lottón. Ünnepséget is csapnak, ám pár órával később egyiküket, Leverkuhnt a felesége holtan találja az ágyában. Huszonnyolc késszúrással végeztek vele. Kézenfekvő a feltételezés, hogy a nyeremény áll a háttérben. A nyomozást Münster felügyelő vezeti, mert Van Veeteren, hogy feltöltődhessen, jelenleg egy antikváriumban dolgozik.
Leírás a könyvről
Négy öreg barát óriási összeget nyer a lottón. Ünnepséget is csapnak, ám pár órával később egyiküket, Leverkuhnt a felesége holtan találja az ágyában. Huszonnyolc késszúrással végeztek vele. Kézenfekvő a feltételezés, hogy a nyeremény áll a háttérben. A nyomozást Münster felügyelő vezeti, mert Van Veeteren, hogy feltöltődhessen, jelenleg egy antikváriumban dolgozik. A brutális gyilkosságot két eltűnés követi: egy újabb lottónyertes csapattagnak, valamint Leverkuhn szomszédjának veszik nyoma. Egyre kuszábbak a szálak, és Münster, aki az áldozat múltjában kutat valami fogódzó után, hamarosan arra kényszerül, hogy a régi könyvek békés világát élvező Van Veeteren segítségét kérje."- Aztán?

- Aztán hazamentem, és rátaláltam.

Azzal vállat vont, és hallgatott. Eddig még egyszer sem nézett fel. Münsternek egy pillanatra eszébe jutott az elütött macskakölykök, amit tíz-vagy tizenegy éves korában talált egyszer. A saját vérében hevert az aszfalton, amikor ő arra kerékpároztam, és fel sem nézett. Csak feküdt ott, belebámult az útszéli magas fűbe, és várta, hogy elpusztuljon.

Eltűnődött, vajon miért épp ez a régi kép ötlött fel benne ezen a borús reggelen. Végül is nem Leverkuhnné haldoklott, hanem a férje halt meg." (részlet a regényből))
Adatok
Raktári kód:
751003
ISBN:
9633244708
EAN:
9789633244708
Eredeti megnevezés:
Münsters Fall
Megjelenés:
2016.
Kötésmód:
ragasztott kartonált (puha)
Oldalszám:
264
Méret [mm]:
150 x 209 x 18
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
290
Hozzászólások