Nincs engedélyezve a javascript.
A fúriák
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 500 helyett
1 000 Ft
-60 %
Lew Archer magánnyomozóhoz egy sáros, feldúlt fiatalember kopog be. Egy intézetből szökött meg. A híres és nagyon gazdag Hallman szenátor fia ő, anyja rejtélyes körülmények között meghalt - és nem sokkal utóbb ugyanez a sors sújtott le az apjára is. Lehetséges, hogy az anyának volt igaza, aki állította, hogy a párkák tarolják a családot, akiket ő "a fúriáknak" nevezett?
Leírás a könyvről

Lew Archerhez, a Los Angeles-i magánnyomozóhoz egy sáros, feldúlt, összefüggéstelenül beszélő, megtermett fiatalember kopog be egy este. Elárulja, hogy egy intézetből szökött meg, ahová a családja záratta. A híres és nagyon gazdag Hallman szenátor fia ő, anyja rejtélyes körülmények között meghalt - és nem sokkal utóbb ugyanez a sors sújtott le az apjára is, a megyei politika atyaistenére, a korrupt és brutális rendőrök pártfogójára. Lehetséges, hogy az anyának volt igaza, aki állította, hogy a párkák tarolják a családot, akiket ő "a fúriáknak" nevezett egy Thomas Hardy-vers után?

Lew Archer nyomozni kezd, és egyre inkább az a meggyőződése, hogy a csapások nagyon is emberi kéztől származnak - egy őrült kezétől, aki addig nem nyugszik, míg az utolsó Hallman is el nem távozik az élők sorából. Vajon ki lesz a következő áldozat a két Hallman fiú közül?

Adatok
Raktári kód:
706057
ISBN:
9630789509
EAN:
9789630789509
Eredeti megnevezés:
The Doomsters
Megjelenés:
2010.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
344
Méret [mm]:
102 x 183 x 18
Tömeg [g]:
270
Hozzászólások