Nincs engedélyezve a javascript.
Az Aranypart pusztulása
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 999 Ft
3+2
Miután John Sutter felesége végzett maffiafőnök szeretőjével, a megcsalt férj elhagyja Amerikát. Most, tíz évvel később John visszatér az Aranypartra, hogy részt vegyen a család egyik régi alkalmazottjának temetésén. Miután beköltözik volt felesége egykori birtokának cselédházába, rá kell jönnie, hogy negyed mérföldre sem lakik tőle, ugyanis Susan szintén visszatért.
Leírás a könyvről

Miután John Sutter felesége végzett maffiafőnök szeretőjével, Frank Bellarosával, a megcsalt férj elhagyja Amerikát, és hároméves világkörüli hajóútra indul; végül Londonban telepedik le. Most, tíz évvel később John visszatér a Long Island-i Aranypartra, hogy részt vegyen a család egyik régi alkalmazottjának közelgő temetésén. Miután beköltözik volt felesége egykori családi birtokának cselédházába, rá kell jönnie, hogy negyed mérföldre sem lakik tőle, egy évtizedes távollét után ugyanis Susan szintén visszatért.

De nem Susan az egyetlen, aki John múltjából újra felbukkan. Jóllehet a nő szeretője rég halott, fia, Anthony életben van, és két célt tűzött ki maga elé: újra bevonni Johnt a Bellarosa család bűnös ügyleteibe, és bosszút állni apja gyilkosán. Mindeközben John és Susan kölcsönös vonzódása újjáéled, és a férfi hamarosan arra ébred, hogy egyre inkább belegabalyodik a csábítások és árulások hálójába.

Adatok
Raktári kód:
704584
ISBN:
9632971070
EAN:
9789632971070
Eredeti megnevezés:
The Gate House
Megjelenés:
2010.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
720
Méret [mm]:
131 x 199 x 51
Tömeg [g]:
680
Hozzászólások