Nincs engedélyezve a javascript.
Három vak egér
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
1 490 Ft
3+2
Egy zimankós téli napon kis vendégfogadó nyílik az isten háta mögött, ahová, csodák csodája, egymás után érkeznek a vendégek. A panziót vezető újdonsült házaspár, Giles és Molly Davis a nagy munka közepette tán észre sem veszi, milyen különös alakok szálltak meg náluk.
Leírás a könyvről

Egy zimankós téli napon kis vendégfogadó nyílik az isten háta mögött, ahová, csodák csodája, egymás után érkeznek a vendégek: a kaján vigyorú walesi fiatalember, Christopher Wren; az agresszív, zord külsejű Mrs. Boyle; a katonás eleganciájú Metcalf őrnagy; és a pipiskedő külföldi, Mr. Paravicini. A panziót vezető újdonsült házaspár, Giles és Molly Davis a nagy munka közepette tán észre sem veszi, milyen különös alakok szálltak meg náluk.

Azután az intézményt egy hatalmas hóvihar a szó szoros értelmében elvágja a külvilágtól. Ám az aggodalom akkor hág a tetőfokára, amikor a rendőrség mégis eljut a Monkswell-vendégházba. Az ifjú Trotter őrmester ugyanis beszámol az egybegyűlteknek a két napja, Londonban történt gyilkosságról, s közli velük, a tettes itt van közöttük, és újból ölni készül...Fordította: Molnár Gabriella

Adatok
Raktári kód:
746277
ISBN:
9634053903
EAN:
9789634053903
Eredeti megnevezés:
Three Blind Mice and Other Stories
Megjelenés:
2016.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
136
Méret [mm]:
100 x 183 x 10
Tömeg [g]:
100
Hozzászólások