Nincs engedélyezve a javascript.
Anna választása
Olvastam
Kedvenc könyvem
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
2 999 Ft
3+2
Anna kedves, intelligens, jó humorú, se nem csúnya, se túl feltűnő negyvenes nő, aki a helyét, no és élete párját keresi a világban. Lehet-e boldog, kiteljesedett élete egy nőnek család és gyermek nélkül? Hogyan ítéli meg mai modern társadalmunk az önálló, önmagukat eltartó középkorú nőket? A regény megkapóan őszinte hangon szól a nőiségről és a nőiességről.
Leírás a könyvről

Egy intelligens, jó humorú, negyvenes nő élete párját keresi...

Az élet nagy kérdései és egy csapat rokonszenves barátnő...Mi kell a boldogsághoz? Sok pénz, biztos állás, gyengéd szerelem, vad szenvedély? Van, akinek mindez együtt, és van, aki az egyikkel is beérné. Anna, a regény főhőse nehéz eset. Látszólag minden adottsága megvan ahhoz, hogy az életét ne a boldogság keresésével töltse, hanem letáborozzon végre valaki mellett, odaadó feleség és anya legyen. De Anna a klasszikus forgatókönyvnél többre vágyik: olyan társra, akivel teljesebb életet élhet, aki vele egyenrangú szellemi partner, aki nap mint nap kifejezi szeretetét, de nem korlátozza a szabadságát. Ilyen elvárások mellett nem meglepő, hogy hősnőnk negyvenéves korára sem találta meg még az igazit.

Aztán egy napon felbukkan egy férfi, akitől mindenki retteg, mert megjelenésével és intellektusával bárkit lesöpör a porondról. Valaki, aki szintén nem könnyű eset, és aki nem mellesleg Anna főnöke. Kell ennél több a boldogsághoz?

Adatok
Raktári kód:
723118
ISBN:
9632978659
EAN:
9789632978659
Megjelenés:
2012.
Kötésmód:
ragasztott kartonált
Oldalszám:
384
Méret [mm]:
120 x 200 x 27
Tömeg [g]:
340
Hozzászólások